menu close menu

Acne? Pure Cosmetics Haarlem helpt je van die vervelende puistjes af!

 

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt er in de puberteit last van. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan vergallen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen. Blijf er niet mee doorlopen. Pure Cosmetics Haarlem helpt je graag van die vervelende puistjes af!

 

Gratis consult

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, starten wij de behandeling van acne altijd met een gratis consult, waarin we de huid eerst goed bekijken voordat we overgaan tot behandeling. Dus schroom niet contact op te nemen met Pure Cosmetics Haarlem. Bel of mail ons voor het maken van een gratis consult!

 

Murad acne van Murad

Get clear, stay clear. Murad producten zijn wetenschappelijk beproefd bij het bestrijden van alle factoren die puistjes veroorzaken. Murad’s Acne Blemish Control maakt de huid gezond, verwijdert de puistjes die je nu hebt en helpt bij het voorkomen van de vorming van nieuwe. En hoe minder puistjes je vormt, hoe zuiverder de huid wordt.

 

Afspraak maken

Wilt u bij ons langskomen voor een behandeling? Neem dan graag contact op met Pure Cosmetics Haarlem en wij maken een mooi plekje voor u vrij. Tevens kunt u op deze websitepagina op de rode button ‘Afspraak boeken’ klikken. Vervolgens ziet u welke dagen en dagdelen wij nog plaats voor u hebben en kunt u vervolgens zelf een bezoek inplannen.

 

Acne behandeling 30 minuten

Een speciale behandeling voor de jonge huid met acne. Ontstekingen worden tegengegaan, het teveel aan talg wordt verminderd, de huid gaat minder glimmen en grove en verstopte poriën worden minder. Er is zelfs een bodyspray, die ook de acne op de rug tegengaat. Uiteraard dienen de behandelingen door thuisproducten te worden ondersteund. Maar het resultaat is prachtig! Ontstekingen verdwijnen en de huid gaat er weer egaler en rustiger uitzien.
€ 40,00

Blemish complex acne facial 60 minuten

Het onder controle krijgen van acne-uitbraken is een complexe zaak. Daarom is deze behandeling ontwikkeld om acne-uitbraken te verminderen, de zuiverheid van de huid te verbeteren, terwijl roodheid en ontstekingen worden verzacht. Deze krachtige en professionele behandeling bevat exfoliërende fruitenzymen om verstopte poriën diep te reinigen zonder te irriteren. Geschikt voor alle vormen van acne en om acne op de rug en het decolleté onder controle te krijgen.
€ 60,00

Clearly Youthful Facial 60 minuten

De missie tegen puistjes en de tekenen van huidveroudering wordt naar een volgend niveau gebracht met deze professionele en krachtige behandeling. Puistjes verminderen en tegelijkertijd wordt de huid helderder en gladder. Met direct zichtbaar resultaat, doordat deze wetenschappelijk geformuleerde facial met een dubbele functie, de gezichtshuid helpt om de poriën te reinigen, roodheid te kalmeren en ontstekingen te verlichten. Waarbij het tevens de elasticiteit stimuleert, de huid 'opvult' en fijne lijntjes en rimpels vermindert.
€ 60,00

Deel dit:

UA-7870337-1