menu close menu

Actie! Gezichtsbehandeling Dr. Murad tijdelijk voor slechts 29,50 euro!

 

Wilt u uw gezicht een heerlijke oppepper geven voor de herfst en winter? Dat kan bij Pure, waar we nu de Dr. Murad Short Treatment tijdelijk voor een topprijs aanbieden!

 

Wat maakt de Dr. Murad behandeling zo bijzonder? Nadat we allereerst een analyse van uw huid hebben gemaakt, ontvangt u van ons een behandeling op maat. Dat betekent dat we in overleg met u bij ieder bezoek een behandeling samenstellen die past bij uw wensen en huidbehoefte op dat moment.

 

Mooi totaalpakket

De treatment werkt echt anti-stress: de uitgekiende behandeltechnieken zorgen voor een totale ontspanning. Tevens gebruiken we huidverbeterende producten; deze gaan verder dan huidverzorgende producten waardoor meer resultaat wordt geboekt. Tot slot ontvangt u van Pure Cosmetics Haarlem adviezen op het gebied van lifestyle en voeding, waardoor u zelf kunt zorgen voor huidverbetering van binnenuit!

 

Tijdelijke actie

De Dr. Murad behandeling kunnen we u tijdens deze actie aanbieden middels een behandeling van drie kwartier. Hierbij is de opzet: ontspanningsritueel, reiniging, scrub, peeling, serum en masker. Normaal gesproken is het tarief voor deze treatment 35,- euro. Maar dit top treatment kunnen we u nu aanbieden voor de actieprijs van 29,50 euro. Let op: de aanbieding is slechts tijdelijk en geldig tot eind februari 2018. Wees er dus snel bij en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We zien u binnenkort graag in onze salon aan de Raaks 26 in Haarlem.

 

Extra aanbiedingen Dr. Murad

Wilt u na afloop van uw fijne gezichtsbehandeling ook Dr. Murad producten aanschaffen, zodat u uw gezichtshuid ook thuis optimaal kunt verzorgen? Als u gebruik maakt van onze gezichtsbehandelingsactie, krijgt u tevens 10 procent korting op alle Dr. Murad producten die u dan gelijktijdig aanschaft!

28 november 2017 | Actie, Dr. Murad, Gezichtsbehandeling, Huidverbetering, Voorpagina, Website | 0

Comments are closed.

UA-7870337-1