menu close menu

Actie spray tan: zorg dat uw zomerse kleur niet verdwijnt!

 

spray_tan_haarlem_pure_cosmetics_kortingsactie

Heeft u door de heerlijke nazomer een mooie, bruine teint?  Dankzij onze speciale spray tan actie kunt u uw prachtige kleur behouden!

 

Sinds we dit jaar de spray tan hebben geïntroduceerd bij Pure Cosmetics Haarlem, is deze behandeling heel populair. Dankzij de spray tan ziet u er immers mooi en gezond uit en straalt u dat ook uit.

 

Natuurlijke bruine kleur

De spray tan zorgt ervoor dat het pigment wordt opgehaald in de huid, wat direct een natuurlijk bruine kleur biedt. De kleur blijft na een behandeling ongeveer 5 tot 7 dagen zitten. Dit kan verlengd worden, wanneer u met regelmaat deze behandeling ondergaat en goed let op de nazorg.

 

spray_tan_mist_haarlem_pure_cosmeticsGoed ontwikkelde producten

Zelfbruiners blijven groeien in populariteit en spray tanning maakt zelfs een explosieve groei door. Hierdoor zijn de producten steeds verder en beter ontwikkeld waardoor ze niet meer geassocieerd worden met de ‘oranje kleur’ van vroeger.

 

Tijdelijke kortingsactie

Pure Cosmetics is de eerste beautysalon in het centrum van Haarlem die spray tan aanbiedt. Bovendien hebben wij verschillende mogelijkheden om uzelf op een heerlijk gezond kleurtje te trakteren. We hebben nu een speciale  actie voor u. Een spray tan voor uw hele lichaam kost normaal gesproken 32,50 euro. Maar deze kunnen we u nu tijdelijk aanbieden voor 27,50 euro. Let op: deze topactie is slechts tijdelijk geldig tot we najaar 2016 met onze nieuwe nieuwsbrief uitkomen.

 

Afspraak maken

Wilt u gebruik maken van de actie? Neem dan snel contact met ons op en wij plannen uw afspraak in! We zien u binnenkort graag in onze beautysalon aan de Drossestraat 16.

26 september 2016 | Actie, Spray tan, Voorpagina, Website | 0

Comments are closed.

UA-7870337-1