menu close menu

Bodyproducten Moroccanoil tijdelijk met 25 procent korting

Moroccanoil_bodyproducten_Haarlem_Pure_Cosmetics

 

Kent u de heerlijke bodyproducten van Moroccanoil? Tijdens onze manicure, pedicure en ook hotstone massages werken we met deze heerlijke producten. We hebben nu een mooie actie voor u door deze potjes van Moroccanoil met liefst 25 procent korting aan u aan te bieden!

 

Pure Cosmetics Haarlem is één van de 10 geselecteerde beautysalons die speciaal door Moroccanoil zijn uitgekozen om de heerlijke bodyproducten aan u te laten ervaren. We hebben een heerlijke scrub, body butter en ook body lotion, dus voor elk wat wils.

 

Drie heerlijke geuren
De bodyproducten zijn beschikbaar in drie heerlijke geuren. Naast de orginele geur van Moroccanoil, hebben we tevens de fleur d’orange en de fleur de rosé.

 

Mooie aanbieding
Normaal gesproken zijn de bodyproducten te koop voor ongeveer 20,- euro per potje. Wij kunnen u deze heerlijkheden van Moroccanoil aanbieden met een korting van 5,- euro per potje, oftewel een fraaie prijsreductie van liefst 25 procent.

 

Tijdelijke actie
Let op: deze aanbieding is slechts tijdelijk en loopt totdat Pure eind juni 2017 de nieuwe nieuwsbrief uitbrengt. Kom dus snel langs Pure Cosmetics op ons nieuwe adres aan de Raaks 26 en maak kennis met deze geweldige bodyproducten van Moroccanoil!

26 maart 2017 | Actie, Moroccanoil, Moroccanoil body, Voorpagina, Website | 0

Comments are closed.

UA-7870337-1