menu close menu

Twee topacties: gezichtsbehandeling en peeling bij Pure Cosmetics Haarlem

 

Wilt u uzelf een heerlijke treatment geven? Dat kan bij Pure Cosmetics Haarlem, waar we tot eind maart 2017 zowel een gezichtsbehandeling als een peeling voor een topprijs aanbieden.

 

Dr_Murad_producten_Pure_Cosmetics_HaarlemDr. Murad gezichtsbehandeling

Allereerst hebben we de Dr. Murad gezichtsbehandeling. Nadat we bij de intake een analyse van uw huid hebben gemaakt, ontvangt u van ons een treatment op maat. Dat betekent dat we in overleg met u een behandeling samenstellen die past bij uw wensen en huidbehoefte op dat moment.

De treatment werkt echt anti-stress: de uitgekiende behandeltechnieken zorgen voor een totale ontspanning. Tevens gebruiken we huidverbeterende producten; deze gaan verder dan huidverzorgende producten waardoor meer resultaat wordt geboekt. Tot slot ontvangt u van Pure Cosmetics Haarlem adviezen op het gebied van lifestyle en voeding, waardoor u zelf kunt zorgen voor huidverbetering van binnenuit.

 

Mooie korting

De Dr. Murad behandeling kunnen we u tijdens deze actie aanbieden middels een behandeling van drie kwartier. Hierbij is de opzet: ontspanningsritueel, reiniging, scrub, peeling, serum en masker. Normaal gesproken is het tarief voor deze treatment 35,- euro. Maar dit top treatment kunnen we u nu aanbieden voor de actieprijs van 27,50 euro. Let op: de aanbieding is slechts tijdelijk en geldig tot eind maart 2017. Wees er dus snel bij en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Actie peeling

De tweede actie die we speciaal voor u hebben, is een peeling. We gebruiken daarbij eveneens de topproducten van Dr. Murad. Nadat we uw gelaat hebben gereinigd en een milde fruitzuurpeeling hebben uitgevoerd, geven we u een Vitamine C treatment of Regular peel. Vervolgens ontvangt u een Soothing cream mask, eindverzorging en een advies op het Skin health plan. Het totale treatment duurt 45 minuten en kunnen we u tot eind maart 2017 aanbieden voor de speciale prijs van 55,- euro.

 

Afspraak maken

Wilt u de peeling ondergaan? Neem dan contact op met Pure Cosmetics Haarlem. We plannen u afspraak vervolgens in en zien u binnenkort graag in onze salon aan de Raaks 26 in Haarlem.

Deel dit:

UA-7870337-1