menu close menu

Topactie: Dr. Murad behandeling met gratis hand- en voetmassage bij Pure Cosmetics Haarlem

 

Wilt u uzelf een heerlijke treatment geven? Dat kan bij Pure Cosmetics Haarlem, waar we u bij een Dr. Murad huidverbeteringsbehandeling een zeer ontspannende hand- én voetmassage gratis cadeau doen! Let op: deze actie is slechts tijdelijk en is beschikbaar op de dinsdag, woensdag én vrijdag.

 

Huidverbetering is één van dé specialiteiten van Pure Cosmetics Haarlem. Wij maken daarbij graag gebruik van de visie van Dr. Howard Murad. Hij is een zeer bekende dermatoloog uit Californië. Dr. Murad heeft een allesomvattende visie op het gebied van (huid)verzorging. Zijn expertise als farmaceut en dermatoloog komen samen in het Inclusive health concept, dat Pure Cosmetics Haarlem u aanbiedt. Dr. Murad wordt in Amerika beschouwd als een pionier in de dermatologie. Tevens wordt hij gezien als de grondlegger van de leer der antioxidanten, één van de belangrijkste oorzaken van onder andere huidveroudering. De visie van Dr. Murad dat de huid niet alleen van buitenaf behandeld moet worden maar ook van binnenuit, wordt inmiddels breed gedeeld.

 

Gezondheidsfilosofie Dr. Murad

De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veelvoorkomende huidproblemen. Hij heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen. De Inclusive health filosofie om een gezonde huid te verkrijgen, omvat drie belangrijke aspecten:

  • Er beter uitzien door een doelgerichte uitwendige huidverzorging
  • Een beter leven krijgen door gerichte voeding
  • Jezelf beter voelen: dit bereik je met behulp van strategieën om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen

 

Speciale actie

Onze actie behandeling van Dr. Murad heeft de volgende unieke opzet. Na een ontspanningsritueel, reiniging en scrubmassage, volgt een peeling en een uitgebreide gezichts-/hals-/decolletémassage, serum en masker. Dit toptreatment voor lichaam en geest duurt 60 minuten. Maar dat is nog niet alles. Want tijdelijk krijgt u van ons een heerlijke hand- én voetmassage gratis als extraatje cadeau! Voor al dit lekkers is het tarief 65 euro.

 

Afspraak maken

Wilt u graag gebruik maken van deze heerlijke actie? Neem dan contact op met Pure Cosmetics Haarlem. We plannen u afspraak vervolgens in en zien u binnenkort graag in onze salon aan de Raaks 26 in Haarlem.

Deel dit:

UA-7870337-1