menu close menu

Body-Wizard Cryolipolyse behandeling bij Pure Cosmetics Haarlem

 

De Body-Wizard Cryolipolyse behandeling is afvallen op een pijnloze, veilige en tevens snelle manier. Dit gebeurt zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk dankzij deze bij Pure Cosmetics Haarlem gebruikte behandeling.

 

Een cryolipolyse behandeling, oftewel een coolsculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te verliezen. Dit houdt in dat u uw vet kunt laten bevriezen. Hierdoor neemt u uiteindelijk afscheid van uw overtollige kilo’s. Wilt u ook uw vetcellen bevriezen om af te vallen? Neem dan contact op met Pure Cosmetics Haarlem.

 

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, die het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

 

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Hierna wordt de huid met een applicator vacuüm gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen. Maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Body_Wizard _Cryolipolyse_ behandeling_Haarlem_Pure_Cosmetics_behandelplekkenWelke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld één onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

 

Vrijblijvend consult

Als u interesse heeft in de cryolipolyse, dan kunt een vrijblijvend consult bij ons inboeken. Tijdens het vrijblijvend consult wordt er gekeken of u een geschikte klant bent voor deze behandeling. Een dergelijke treatment is geschikt voor mensen die last hebben van oppervlakkig, overtollig vet. Oppervlakkig vet ligt net onder de huid, boven de spieren. Wanneer u geschikt wordt geacht voor een cryolipolyse behandeling, zullen we een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op uw lichaam we gaan behandelen met het apparaat en wat de kosten van de behandelingen gaan zijn.

Deel dit:

UA-7870337-1