menu close menu

Botox in regio Haarlem? Dokter Groh adviseert en helpt u!

 

Wilt u uw rimpels verminderen? En daarmee een jongere look? Dan is een behandeling met Botox bij cosmetisch arts Olivier Groh een overweging. Hij adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden. En wilt u daadwerkelijk een Botox-behandeling? Ook dan is dokter Groh u graag van dienst. Hij is sinds 1 maart 2017 werkzaam in zijn eigen kliniek. Groh Clinic is gevestigd op de Korte Kleverlaan 36 in Bloemendaal. Dat is net over de grens met Haarlem. Een afspraak kunt u dinsdag tot en met zaterdag telefonisch maken. Het telefoonnummer van Groh Clinic is 023-8880541.

 

Maar wat is Botox eigenlijk? Botox®, Azzalure® en Bocouture® zijn merknamen voor de stof Botuline Toxine, een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Dit eiwit wordt in uiterst kleine hoeveelheden, en sterk verdund, geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor zogenoemde dynamische lijnen, die ontstaan bij mimiek.

 

Botox is succesvol

Botox vermindert de spieractiviteit. Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig. Dit proces kunt u vertragen door regelmatig opnieuw een injectie te plaatsen. Hierdoor zal het effect steeds langer aanhouden en zal u minder vaak terug hoeven te komen. Maar het is er niet alleen voor het verminderen van de mimiek spieractiviteit. Het wordt ook al jaren succesvol ingezet bij overmatig zweten (hyperhidrosis). Door kleine prikjes aan te brengen in de okselhuid wordt de prikkeloverdracht van de zenuwuiteinden naar de zweetkliertjes geblokkeerd, waardoor deze geen zweet meer produceren.

 

Hoe werkt Botox?

Met een klein naaldje wordt originele Botox geïnjecteerd in de spier die de rimpel veroorzaakt. U kunt tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel ervaren, dat vrijwel direct weer verdwijnt. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn als reactie op de prikjes. Dit verdwijnt doorgaans binnen een uur. De eerste twee tot vier uur na de Botox-behandeling moeten de behandelde spieren regelmatig worden aangespannen. Ga dan ook de eerste paar uur na de Botox-behandeling niet liggen of bukken. Vermijd bovendien intensieve druk of massage van het behandelde gebied de eerste dagen na de behandeling.

 

Ongevaarlijk

Een behandeling is ongevaarlijk. Soms ontstaat er een kleine bloeduitstorting ten gevolge van de prik en in enkele gevallen wat hoofdpijn. Heel soms kan een zwaar gevoel worden waargenomen. Overige bijwerkingen komen meestal voort uit de verspreiding van de oplossing naar nabijgelegen spieren, die kan leiden tot een tijdelijke verzwakking hiervan. De arts kan u hierover meer vertellen.

Botox 1 zone

Originele Botox van Allergan of Azzulare om 1 zone naar keuze te behandelen. Maak hierbij een keuze uit de fronsrimpel, de kraaienpootjes met wenkbrauwlift of het voorhoofd. Uiteraard kunt u altijd nog advies vragen over meerdere zones Botox en/of fillers en wat dat voor u zou kunnen betekenen. Deze kunnen ter plekke erbij behandeld worden.
€ 99,-

Botox 2 zones

Originele Botox van Allergan of Azzulare om 2 zones naar keuze te behandelen. Maak hierbij een combinatie uit de fronsrimpel, de kraaienpootjes met wenkbrauwlift of het voorhoofd. Uiteraard kunt u altijd nog advies vragen over meerdere zones Botox en/of fillers en wat dat voor u zou kunnen betekenen. Deze kunnen ter plekke erbij behandeld worden.
€ 198,-

Botox 3 zones

Originele Botox van Allergan of Azzulare om 3 zones te behandelen. De fronsrimpel, de kraaienpootjes met wenkbrauwlift én het voorhoofd worden behandeld. Uiteraard kunt u altijd nog advies vragen over andere Botox oplossingen en/of fillers en wat dat voor u zou kunnen betekenen. Deze kunnen ter plekke erbij behandeld worden.
€ 297,-

Botox mondhoeken

Originele Botox van Allergan of Azzulare om de mondhoeken te behandelen. Uiteraard kunt u altijd nog advies vragen over meerdere zones Botox en/of fillers en wat dat voor u zou kunnen betekenen. Deze kunnen ter plekke erbij behandeld worden.
€ 89,-

Botox gummy smile / putjes in de kin

Originele Botox van Allergan of Azzulare om de ‘gummy smile’ (tandvleeslach) of de putjes in de kin (die ontstaan door het lachen) af te zwakken. Uiteraard kunt u altijd nog advies vragen over meerdere zones Botox en/of fillers en wat dat voor u zou kunnen betekenen. Deze kunnen ter plekke erbij behandeld worden.
€ 89,-

Botox tegen overmatig zweten aan beide oksels

Originele Botox van Allergan of Azzulare om overmatig zweten van de oksels tegen te gaan. Het betreft een totaalprijs voor beide oksels samen. Uiteraard kunt u altijd nog advies vragen over meerdere zones Botox en/of fillers en wat dat voor u zou kunnen betekenen. Deze kunnen ter plekke erbij behandeld worden.
€ 390,-

Deel dit:

UA-7870337-1