menu close menu

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

 

Dan kunt u het beste ons een email sturen via ons mailadres info@purecosmetics.nl
Als u via de email een afspraak wilt maken? Geef dan graag aan wat uw telefoonnummer is en op welke dag, tijd en voor welke behandeling of dienst u bij Pure Cosmetics Haarlem langs zou willen komen. Wij zullen vervolgens op uw verzoek reageren.

 

Bellen
Mocht u ons willen bellen, dan kan dat via nummer 023-5317571. Mochten wij vanwege drukte de telefoon niet direct kunnen opnemen? Spreek dan graag onze voicemail in met uw naam, telefoonnummer en uw verzoek. Dan zullen we u daarna zo spoedig mogelijk terugbellen.

 

Maak tijdig uw afspraak
Vanwege grote drukte bij Pure Cosmetics Haarlem, raden wij u aan om uw afspraak tijdig in te plannen. Zeker als u samen met meerdere personen tegelijk bij ons wilt afspreken, willen wij u deze tip graag meegeven. Omdat onze agenda regelmatig snel vol zit, is een last minute afspraak maken vaak moeilijk. Dus wilt u binnenkort genieten van één van onze fijne behandelingen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dan weten we zeker dat we u op het door uw gewenste moment kunnen helpen!

 

 

Nieuwsbrief ontvangen voor leuke kortingen?

 

Ons adres en telefoonnummer zijn:

Beautysalon Pure Cosmetics Haarlem

Raaks 26

2011 VA  Haarlem

Tel: 023-5317571

 

Parkeren
Voor de deur kan helaas niet geparkeerd worden. Hiervoor kunt u het beste zijn in de Raaks parkeergarage. Deze is op slechts twee minuten loopafstand van Pure Cosmetics Haarlem.

 

Onze huisregels
Mocht u verhinderd zijn, vragen wij u tijdig contact met ons op te nemen. Indien u bij verhindering namelijk niet ten minste 24 uur van tevoren uw afspraak wijzigt of niet op de afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt om 50 procent van het behandeltarief in rekening te brengen.

 

Deel dit:

UA-7870337-1