menu close menu

Nieuw bij Pure: maak zelf uw online reservering!

 

Pure Cosmetics Haarlem biedt sinds kort een online booking agenda aan. Als u op deze pagina (in de foto) op de rode RESERVEREN button klikt, kunt 24 uur per dag zelf een afspraak met ons maken. Hoe makkelijk is dat!

 

U kunt zo heel eenvoudig een afspraak maken voor elk van de behandelingen die in de lijst staan. De agenda geeft aan welke behandelingen er zijn, welke van onze specialisten beschikbaar zijn en welke tijden er mogelijk zijn. U kunt in het reserveringsmenu naar beneden scrollen voor alle mogelijkheden.

 

U ontvangt een bevestiging per mail

Als het niet lukt om de door u gewenste afspraak te boeken, is dat omdat óf de specialiste óf de tijd niet meer beschikbaar is. Dan kunt u eventueel die onderdelen wijzigen voor de opties die nog wél beschikbaar zijn. Als u gereserveerd heeft, krijgt u van ons een bevestiging. Let op: het is mogelijk dat deze bevestiging in uw spambox met ‘ongewenste mail’ terecht komt, dus check altijd deze map in uw mailbox.

 

In onze winkel hanteren wij dezelfde afsprakenagenda, dus een mail sturen naar Pure Cosmetics is vanaf nu niet meer nodig. Tenzij de door u gewenste behandeling er niet tussen staat, dan kunt ons zeker nog mailen. NB: we bieden online wat ruimere openingstijden. Dat houdt in dat de openingstijden die op de site of bij ons op de deur staan, op dat moment niet de juiste tijden zijn. Dus twijfel niet: wat u online boekt, is ook daadwerkelijk de tijd van uw afspraak.

 

Zo werken wij veilig

Om de gezondheid en veiligheid van u en ons te waarborgen, werken wij volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nageleefd binnen onze salon en de belangrijkste punten willen we graag vooraf mededelen. Daarom verwijzen we u graag naar onze webpagina Zo werken wij veilig.

 

Ook op zondag
Pure Cosmetics Haarlem is sinds februari 2020 twee zondagen per maand open. Ook voor deze zondagen kunt u online afspraken reserveren.

 

Leuke acties
Wij bieden elke 2 maanden leuke acties die ook online te boeken zijn. Klik hier en dan ziet u welke fijne, nieuwe aanbiedingen we voor u hebben bedacht!

Ons adres en telefoonnummer zijn:

Beautysalon Pure Cosmetics Haarlem

Raaks 26

2011 VA  Haarlem

Tel: 023-5317571

 

Parkeren
Voor de deur kan helaas niet geparkeerd worden. Hiervoor kunt u het beste zijn in de Raaks parkeergarage. Deze is op slechts twee minuten loopafstand van Pure Cosmetics Haarlem.

 

Onze huisregels
Mocht u verhinderd zijn, vragen wij u tijdig contact met ons op te nemen. Indien u bij verhindering namelijk niet ten minste 24 uur van tevoren uw afspraak wijzigt of niet op de afspraak verschijnt, zijn wij genoodzaakt om 50 procent van het behandeltarief in rekening te brengen.

 

Nieuwsbrief ontvangen voor leuke kortingen?

 

Deel dit:

UA-7870337-1