menu close menu

Deelbehandelingen: Pure Cosmetics Haarlem maakt je gezicht mooi!

 

Wilt u even snel uw wenkbrauwen laten epileren, wimpers verven of bovenlip laten harsen? Of wilt u gebruik maken van onze brow art, waarbij we na het shapen van uw wenkbrauwen een prachtige laag henna aanbrengen op de brauwen? Lees hieronder hoe de brow art in z’n werk gaat bij Pure Cosmetics Haarlem!

Wenkbrauwen epileren€ 12,00
Wenkbrauwen harsen€ 12,00
Harsen bovenlip€ 12,00
Harsen onderkin€ 13,50
Bovenlip en kin harsen€ 19,50
Verven wenkbrauwen€ 12,00
Verven wimpers€ 13,50
Verven wimpers en wenkbrauwen€ 19,50

Mooie aanbieding

Indien u twee deelbehandelingen kiest, betaalt u in totaal slechts € 19,50. Bij drie deelbehandelingen is het totaalbedrag  € 28,50.

Brow art

 

Kent u onze brow art al? Maak nu kennis met deze nieuwe behandeling, waarbij wij uw wenkbrauwen perfect shapen én prachtig tinten met henna. Met de brow art heeft Pure Cosmetics Haarlem wederom een mooie, verfraaiende behandeling. Hierbij zullen we uw wenkbrauwen niet alleen een mooie vorm aanmeten, maar daarbij ook de door u gewenste kleur meegeven! Zie hierboven de drie brow art-foto’s van Danielle.

 

Hoe gaat de brow art in zijn werk? Allereerst voeren wij bij u een persoonlijke brow analyse. Op basis van uw gezicht en eigen vorm van de wenkbrauwen, bepalen we de perfecte vorm én welke techniek we het beste kunnen gebruiken om dit te bereiken. De technieken de we gebruiken zijn epileren en harsen. In de nabije toekomst komt daar de behandeling met touw bij.

 

Drie kleuren Henna

Als de wenkbrauwen hun ideale shape hebben, gebruiken we henna. Deze stof bevat alles om de wenkbrauwen professioneel te verven. De henna levert namelijk een langdurige en natuurlijke kleur. De verf is gemengd met pure witte henna, wat zorgt voor een mooie substantie. Deze kleur blijft langer zitten dan normale verf. Bovendien kleurt het waar nodig ook de huid mee. Daarom is henna uitermate geschikt om superstrakke wenkbrauwen mee te maken. De henna blijft ongeveer vier weken zitten en vervaagd netjes. De eerste twee weken kan het ook op de huid blijven zitten, waardoor de gaatjes in de wenkbrauwen opgevuld kunnen worden. De duur hiervan is afhankelijk van uw huidtype. De eerste dagen kan de henna op de wenkbrauw wat donker uitvallen. Maar dat is na 1 à 2 dagen verdwenen. Bij de henna kunt u kiezen uit drie verschillende tinten, waardoor u altijd de best bijpassende kleur kunt kiezen.

 

Afspraak maken

Het tarief voor de brow art is 25 euro. Wilt u deze behandeling graag boeken? Neem contact met ons op en wij noteren uw afspraak in onze agenda. We zien u graag in onze beautysalon aan de Raaks 26 in Haarlem.

Deel dit:

UA-7870337-1