menu close menu

Topactie: complete Dr. Murad gezichtsbehandeling cadeau voor u!

 

Huidverbetering_Pure_Cosmetics_Haarlem_Dr_Murad

 

Pure Cosmetics Haarlem biedt u tijdelijk een gezichtsbehandeling van liefst 55,- euro helemaal cadeau. Als u een starters set van Dr. Murad  ter waarde van 100,- euro aanschaft, krijgt u deze heerlijke treatment voor uw gezicht er gratis van ons bij!

 

Deze overheerlijke gezichtsbehandeling duurt 45 minuten. De behandeling is inclusief een peeling, die ervoor zorgt dat uw huid zich gaat resetten voor de naderende zomer.

 

Dr. Murad starterspakket
Zoals gezegd krijgt u deze verwennerij voor uw gezicht gratis als u de Dr. Murad starters set bij ons aanschaft. Dit pakket bevat speciale producten voor het verbeteren van de huid. We hebben 2 verschillende  pakketten van Dr. Murad in ons assortiment. De eerste is een anti-aging lijn (de age reform) en de tweede lijn zorgt voor het verhelderen van pigment (de environmental shield).

 

Beste resultaat
De pakketten bestaan uit een reinigingsproduct, een serum en een dagcrème. Door de combinatie van het gebruik van de producten met de actie-behandeling, zult u de beste anti-aging resultaten behalen.

 

Tijdelijke actie
Let op: deze actie is tijdelijk en slechts geldig totdat eind juni 2017 de volgende nieuwsbrief van Pure Cosmetics uitkomt. Dus kom naar ons nieuwe adres aan de Raaks 26 of neem contact met ons op. Dan zorgen wij dat u kunt genieten van de combinatie van deze heerlijke treatment met de topproducten van Dr. Murad.

26 maart 2017 | Dr. Murad, Voorpagina, Website | 0

Comments are closed.

UA-7870337-1