menu close menu

Cosmetisch arts Dokter Olivier Groh: ‘Gratis consult voor cosmetische behandeling’

 

Cosmetisch arts Olivier Groh was tot 1 maart 2017 werkzaam bij Pure Cosmetics Haarlem. Hij is sindsdien werkzaam in zijn eigen kliniek Groh Clinic. Deze is gevestigd in Bloemendaal, net over de grens met Haarlem. Ook bij Groh Clinic kunt u terecht voor vele verjongingsmogelijkheden voor de huid met o.a. Botox, fillers en Meso. Bovendien heeft dokter Groh sinds 2016 een baanbrekende nieuwe behandeling, die het leven van vrouwen én mannen verandert. ‘Ik ben de eerste arts in Nederland die het O-shot voor een beter orgasme en het P-shot voor het verhelpen van een erectiestoornis uitvoert’, vertelt dokter Groh. ‘Het O-shot voor de vrouw en P-shot voor de man geeft je niet alleen veel meer zelfvertrouwen, maar  tevens een verhoogd seksueel verlangen en een verhoogd seksueel genot.’

 

O-shot_P-shot_dokter_Groh_Haarlem_botox_fillers_PDO-dradenDokter Groh heeft acht jaar ervaring als arts in de plastische en algemene chirurgie. Hij is gespecialiseerd in o.a. de cosmetische behandeling van het gezicht met injectables. Bovendien verbetert hij de algehele conditie van de huid door middel van chemische peelings. Het streven is naar natuurlijke huidverbetering; dus een eerlijk, mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat.

 

Beste behandelplan

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u met dokter Groh alle ins en outs bespreken. Hierdoor komt hij tot het beste behandelplan, waardoor u er mooier, jonger en gezonder uit komt te zien. Met de injectables voelt dokter Groh zich als een vis in het water. Uiteraard blijft hij up-to-date wat betreft de laatste cosmetische ontwikkelingen door o.a. het bezoeken van medische congressen. Naast zijn werkzaamheden als cosmetisch arts, is dokter Groh tevens huisarts en heeft hij zes wetenschappelijke artikelen op zijn naam staan. Zijn BIG-nummer is: 99066040701.

 

O-shot_beter_vaginaal_orgasme_verhoogd_seksueel_verlangen_verminderd_urineverlies_Dr_Groh_logoO-shot

Naast de verjonging en vitaliteitsboost voor de huid, kan men deze twee aspecten ook bereiken bij het vrouwelijke en mannelijke geslachtsdeel. Zo kan de vrouw met het O-shot niet alleen de vulva (de lippen van de vagina) verjongen, het kan tevens het seksuele leven van de vrouw een gigantische boost geven. Zo zorgt het O-shot er o.a. voor dat de vrouw vaker en intenser een orgasme kan krijgen en dat stimulatie van de clitoris veel meer opwinding geeft. Bovendien zorgt de baanbrekende behandeling voor meer natuurlijk lubricatie en kunnen tevens vervelende problemen als urine-incontinentie en urineverlies verholpen worden. ‘Het O-shot is vanwege al deze resultaten een geweldige uitvinding’, aldus dokter Groh.

 

P-shot_penisvergroting_penisverlenging_beter_orgasme_verhelpen_erectiestoornis_Dr_Groh_logoP-shot

Naast het O-shot voor de vrouw, is er het P-shot voor de man. Deze eveneens revolutionaire behandeling is een mogelijke oplossing voor mannen die last hebben van een erectiestoornis of mannen die hun seksleven een boost willen geven. Zo kan het P-shot onder meer zorgen voor een penisverlenging en penisverdikking van 10 tot 20 procent. Tevens kan het de algehele seksuele sensatie verhogen. Bovendien helpt het tegen een kromstandpenis, oftewel de ziekte van Peyronie.

 

Afspraak met dokter Groh

Dokter Groh heeft vanaf 1 maart 2017 zijn eigen kliniek. Groh Clinic is gesitueerd aan de Korte Kleverlaan 36 in Bloemendaal. Dit is slechts enkele honderden meters over de grens met Haarlem. Wilt u een afspraak met hem maken? Groh Clinic is dinsdag tot en met zaterdag tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar via 023-8880541.

Deel dit:

 

UA-7870337-1