menu close menu

Haaruitval en kaalheid bestrijden met XL Hair

 

Haaruitval en kaalheid bestrijden is nu beter mogelijk dan ooit. Dit biedt veel mannen en vrouwen een kans, aangezien dunner wordend haar vaak voorkomt. Cosmetisch arts Olivier Groh biedt een oplossing: dankzij een nieuwe XL Hair behandeling, kan er op kale en dunbehaarde plekken tot wel 20 procent extra haargroei worden bereikt!

 

Bij een XL Hair behandeling worden haarzakjes die geen haar meer produceren, gereactiveerd door middel van injecties in het kalende gebied. De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos en heeft geen bijwerkingen. ‘Hoe eerder u begint met een behandeling, hoe groter de kans op succes en op het behouden van uw haar. Mesotherapie speelt hierin een grote rol’, vertelt dokter Groh, die najaar 2015 deze behandeling in de regio Haarlem introduceerde.

 

Haaruitval bestrijden

Gezonde haarzakjes zorgen voor gezonde haren. Haarzakjes overleven door de voeding die ze krijgen. Bij de XL Hair behandeling wordt de natuurlijke groei van haarzakjes versterkt. Het is een innovatieve, veilige en effectieve methode om haargroei te stimuleren. Bij deze nieuwe bestrijding van haaruitval heeft u resultaat zonder operatie. Onderdeel van de treatment is dat er door minuscule injecties de haarfollikels worden versterkt. De bloedcirculatie neemt toe en de haren zelf worden sterker, gezonder en glanzender.

 

Haaruitval bestrijden

 

Wat realiseert een XL Hair behandeling?

  • verbetert dun en beschadigd haar
  • verbetert de bloedsomloop van de haarzakjes
  • bevordert de natuurlijke haargroei
  • stimuleert de groei van de haarfollikel
  • maakt haarzakjes gezond en sterk
  • vermindert ontstekingen
  • heeft een preventieve werking bij haaruitval

 

Hoe vaak nodig en welk tarief?

Tijdens een intake zal dokter Groh samen met u bekijken of uw hoofdhuid geschikt is en brengt hij een advies uit hoe we u het beste kunnen behandelen. De frequentie van de XL Hair behandeling is o.a. afhankelijk van de grootte en de snelheid van haaruitval en/of het een gecombineerde therapie met haartransplantatie betreft. Over het algemeen worden de behandelingen over een periode van ongeveer 3 maanden gegeven. Hierna moet 1 tot 2 keer per jaar een enkele behandeling worden herhaald. Het tarief voor de XL Hair treatment bedraagt 100,- euro per behandeling.

 

Haaruitval bestrijden met PRP in Haarlem

 

Afspraak maken

Heeft u vragen? Of wilt u met dokter Olivier Groh vrijblijvend bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact op met Groh Clinic. Dit is de kliniek waar dokter Groh per 1 maart 2017 zijn behandelingen uitvoert. Heeft u last van haaruitval of dunner wordend haar? Wacht geen moment en neem snel contact op via telefoonnummer 023-8880541. Groh Clinic is gevestigd net buiten Haarlem. Het adres is Korte Kleverlaan 36 in Bloemendaal.

Deel dit:

UA-7870337-1