menu close menu

Harsen: ontharen met een heerlijk zachte huid

 

Ook voor harsen kunt u bij Pure Cosmetics Haarlem terecht. Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode, die het haar met wortel en al verwijderd. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat het haar met stoppels terugkomt. Bij harsen blijft uw haar gemiddeld twee tot vier weken weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, waardoor uw huid heerlijk zacht en glad aanvoelt.

 

Tips

Hars bij voorkeur niet drie dagen voor en tot drie dagen na je menstruatie als je gevoelig bent voor pijn. Hars ook niet als je erg moe of prikkelbaar bent. Zorg er voor dat de haren lang genoeg  zijn. Een lengte van ongeveer één centimeter is het beste. Het harsen is daardoor minder gevoelig. Tevens wordt de kans op het afbreken van de haren verkleind. De haren mogen ook niet te kort zijn, omdat de hars er dan minder ‘grip’ op kan krijgen. Neem als je heel gevoelig bent 30 minuten voor de behandeling een paracetamol.

 

Tarieven:

Oksels€ 17,00
Onderarmen€ 19,50
Onder- en bovenarmen€ 29,50
Hele rug harsen€ 29,50
Onderkant rug€ 17,00
Bovenkant rug€ 17,00
Bovenkant rug incl. schouders€ 22,00
Borst€ 19,50
Borst en buik€ 29,50
Hele benen€ 47,00
Onderbenen€ 27,00
Bovenbenen€ 27,00
Bikinilijn€ 17,00
Full Brazilian€ 29,50

Afspraak maken

Is harsen iets voor u? Neem dan contact met Pure Cosmetics Haarlem op. Wij plannen u in en zien u graag tegemoet in onze beautysalon aan de Raaks 26!

 

Onderhoudsbehandelingen

Pure Cosmetics Haarlem biedt op het gebied van ontharen tevens onderhoudsbehandelingen IPL aan. Om het gewenste resultaat te behouden, raden we u aan om dit 1 x per half jaar of 1 x per jaar te doen. Een onderhoudsbehandeling kost 25 euro per onderdeel. Voor klanten die ooit de IPL-actie hebben aangeschaft, geldt dat een onderhoudsbehandeling niet inclusief is. Uiteraard kunt u vrijblijvend voor een onderhoudsbehandeling kiezen. Het tarief hiervoor is eveneens 25 euro per keer per onderdeel.

 

Deel dit:

UA-7870337-1