menu close menu

Dr. Murad: allesomvattende visie op huidverbetering bij Pure Cosmetics Haarlem

 

Huidverbetering is een absolute specialiteit van Pure Cosmetics Haarlem. Wij maken daarbij graag gebruik van de visie van Dr. Howard Murad. Hij is een zeer bekende dermatoloog uit Californië. Dr. Murad heeft een allesomvattende visie op het gebied van (huid)verzorging. Zijn expertise als farmaceut en dermatoloog komen samen in het Inclusive health concept, dat Pure Cosmetics Haarlem u aanbiedt.

 

Dr. Murad wordt in Amerika beschouwd als een pionier in de dermatologie. Tevens wordt hij gezien als de grondlegger van de leer der antioxidanten, één van de belangrijkste oorzaken van onder andere huidveroudering. De visie van Dr. Murad dat de huid niet alleen van buitenaf behandeld moet worden maar ook van binnenuit, wordt inmiddels breed gedeeld.

 

Gezondheidsfilosofie Dr. Murad

De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veelvoorkomende huidproblemen. Hij heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen. De Inclusive health filosofie om een gezonde huid te verkrijgen, omvat drie belangrijke aspecten:

 • Er beter uitzien door een doelgerichte uitwendige huidverzorging
 • Een beter leven krijgen door gerichte voeding
 • Jezelf beter voelen: dit bereik je met behulp van strategieën om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen

 

Op maat

Pure Cosmetics Haarlem biedt sinds februari 2016 vernieuwde Dr. Murad treatments aan. Hierin komt de Inclusive health filosofie van Dr. Murad ook tot uiting. De kracht van de speciale Murad behandelingen zit ‘m in de combinatie van intensieve huidverbeterende producten en behandeltechnieken die gericht zijn op het verminderen van stress. Iedere behandeling wordt op maat gemaakt; aangepast aan uw wensen en de behoefte van uw huid.

 

 

 

 

Bijzonder

Wat maakt de Murad behandeling zo bijzonder?

 • De huidanalyse: voorafgaand aan elke behandeling
 • Behandeling op maat: in overleg met u wordt bij ieder bezoek een behandeling samengesteld die past bij uw wensen en huidbehoefte op dat moment
 • Anti-stress: de uitgekiende behandeltechnieken en uitgebreide massages zorgen voor totale ontspanning
 • Huidverbeterende producten: deze gaan verder dan huidverzorgende producten waardoor meer resultaat wordt geboekt
 • Adviezen op het gebied van lifestyle en voeding voor huidverbetering van binnenuit

 

Opzet behandeling

Elke Murad behandeling heeft de volgende unieke opzet: ontspanningsritueel, reiniging, scrubmassage, peeling, uitgebreide gezichts-/hals-/decolletémassage, serum en masker.

 

Verschillende mogelijkheden

U kunt bij Pure Cosmetics Haarlem terecht voor verschillende Dr. Murad behandelingen. Het onderscheid zit ‘m in de sterkte van de behandeling en ook in de lengte van de treatment. Zo kunt u tijdens onze Minor treatment van Dr. Murad lekker 60 minuten genieten. Deze bieden wij u aan voor 65 euro. De Medium treatment, waarbij de behandeling dus wat sterker is, duurt eveneens een uur. Hiervoor is het tarief 85 euro. En wilt u voor de heerlijkste en meest volledige behandeling gaan? Dan kunt u zich liefst 75 minuten in de watten laten leggen tijdens de Dr. Murad Severe treatment. Deze behandeling is verkrijgbaar voor 110 euro. Maar we doen meer. Want naast de behandeling zelf, trekken we voor deze behandelingen ook nog extra tijd voor u uit voor een op uw huid gebaseerd advies.

 

Extra mogelijkheid

Vindt u deze treatments wellicht iets te lang duren? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing. Wij kunnen voor u ook een Dr. Murad behandeling van 45 minuten verzorgen. Dit voor een fraai aanbod van 35 euro.

 

Afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dat gaat heel simpel. Neem contact met Pure Cosmetics Haarlem op en wij plannen u in. Wij verwelkomen u dan graag in onze beautysalon aan de Raaks 26. Bent u na afloop van de behandeling tevreden over de producten voor huidverbetering die wij gebruiken? Al deze producten van Dr. Murad zijn bij ons verkrijgbaar. Zo kunt u uw huid ook thuis optimaal blijven verzorgen!

 

Dr. Murad Minor Treatment

Elke Murad behandeling heeft de volgende unieke opzet: ontspanningsritueel, reiniging, scrubmassage, peeling, uitgebreide gezichts-/hals-/decolletémassage, serum en masker.
60 minuten voor € 67,-

Dr. Murad Medium Treatment

Net als bij de Minor Treatment, duurt deze behandeling 60 à 75 minuten. Maar bij de Medium-variant is de behandeling met het ontspanningsritueel, de reiniging, scrubmassage, peeling, uitgebreide gezichts-/hals-/decolletémassage, het serum en masker sterker.
60 minuten voor € 87,-

Dr. Murad Severe Treatment

Dit is de topbehandeling van Dr. Murad. Liefst 75 minuten lang gaat u heerlijk genieten van het ontspanningsritueel, de reiniging, scrubmassage, peeling, uitgebreide gezichts-/hals-/decolletémassage, het serum en masker. Na dit treatment voelt u zich als herboren!
75 minuten voor € 112,-

Dr. Murad Short Treatment

We kunnen voor u ook een kortere Dr. Murad behandeling verzorgen. Deze duurt drie kwartier. Hierbij is de opzet: ontspanningsritueel, reiniging, scrubmassage, peeling, serum en masker.
45 minuten voor € 37,-

Nieuwe Dr. Murad behandeling!

 

Murad Retinol peeling behandeling

Dit is de nieuwste methode van peelen, waarbij het gaat om de samenstelling van de formule van de peeling. Het is een heel nieuwe vorm van peelen. Een mooie anti-aging peeling, waarbij je ook de fijne lijntjes en rimpels ziet verminderen.

 

Wat doet de peeling?

 • pakt fijne lijntjes en rimpels aan
 • maakt de huid steviger
 • maakt de huidskleur egaler
 • geeft de huid een jeugdigere uitstraling

 

Wat is er zo uniek aan de Murad Retinol peeling?

De peeling bevat een Tri-Acid complex van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur, dit zijn AHA zuren. Door de retinol te koppelen aan AHA zuren, wordt de retinol dieper in de huid opgenomen. Dit is uniek. Daarnaast bevat de peeling niacinamide dat ook zorgt voor een betere opname van retinol door de huid.

 

De 3 boosters

Om de retinol peeling behandeling te ondersteunen, is het belangrijk om een booster te gebruiken na de peeling. Er zijn 3 boosters waarmee we de behandeling op maat maken:

 • Wrinkle Solution: voor fijne lijntjes en rimpels
 • Clarity Control Solution: voor puistjes, vette huid en grove poriën
 • Brightening Boost Solution: voor pigmentvlekken en een doffe huid

 

Inhoud behandeling:

 • oppervlakte en dieptereiniging van de huid
 • voorbereiding op peeling
 • aanbrengen van retinol
 • aanbrengen van de peeling
 • masker
 • aanbrengen van een booster
 • afsluitende verzorging

 

Behandelprijs Murad Retinol peeling Dual Phase Power Peel:

€ 99,- per behandeling.

 

Deel dit:

 

UA-7870337-1