menu close menu

Dr. Murad: allesomvattende visie op huidverbetering bij Pure Cosmetics Haarlem

 

Huidverbetering is een absolute specialiteit van Pure Cosmetics Haarlem. Wij maken daarbij graag gebruik van de visie van Dr. Howard Murad. Hij is een zeer bekende dermatoloog uit Californië. Dr. Murad heeft een allesomvattende visie op het gebied van (huid)verzorging. Zijn expertise als farmaceut en dermatoloog komen samen in het Inclusive health concept, dat Pure Cosmetics Haarlem u aanbiedt.

 

Dr. Murad wordt in Amerika beschouwd als een pionier in de dermatologie. Tevens wordt hij gezien als de grondlegger van de leer der antioxidanten, één van de belangrijkste oorzaken van onder andere huidveroudering. De visie van Dr. Murad dat de huid niet alleen van buitenaf behandeld moet worden maar ook van binnenuit, wordt inmiddels breed gedeeld.

 

 

 

 

Gezondheidsfilosofie Dr. Murad

De producten van Dr. Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veelvoorkomende huidproblemen. Hij heeft ervoor gezorgd dat miljoenen mensen er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen. De Inclusive health filosofie om een gezonde huid te verkrijgen, omvat drie belangrijke aspecten:

 • Er beter uitzien door een doelgerichte uitwendige huidverzorging
 • Een beter leven krijgen door gerichte voeding
 • Jezelf beter voelen: dit bereik je met behulp van strategieën om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen

 

Dr. Murad gezichtsbehandeling voor minder lijntjes en rimpels:

Level 1

Huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, murad glycolzuur peeling, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème

Deze behandeling is geschikt voor mensen willen werken aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden en acne.
60 minuten voor € 70,-

Level 2

Huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, Murad IP5 fruitzuur peeling, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème.

Deze behandeling is geschikt voor mensen die huidveroudering willen verminderen en de kwetsbaarheid van de huid willen verbeteren.
75 minuten voor € 85,-

Level 3

Huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, Retinol dual-power peel, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging.

Deze behandeling is geschikt voor mensen die zichtbaar lijnen en rimpels willen verminderen, de huid willen verstevigen, de huid willen egaliseren en verhelderen, de huid een boost willen geven en een jeugdigere uitstraling willen onthullen.
90 minuten voor € 115,-

Dr_Murad_quote_mooie_huid_Pure_Cosmetics_Haarlem

Dr. Murad Hyperpigmentatie:

Door onze Murad specialistes zal exact de juiste hoeveelheid van pure vitamine C gebruikt worden voor uw huid en een op maat gemaakte behandeling aanbieden. Deze is gericht op de soort en diepte van uw pigmentstoringen en uitstraling van de huid.

Dr. Murad Treatment Hyperpigmentatie Light

60 minuten voor € 70,-

Dr. Murad Treatment Hyperpigmentatie Medium

60 minuten voor € 85,-

Dr. Murad Treatment Hyperpigmentatie Intensief

75 minuten voor € 110,-

 

 

Dr. Murad acne-behandelingen:

Bij de behandelingen tegen acne hebben we een Level 1 of  Level 2-treatment. De verschillende levels hebben te maken met de sterkte van de peeling, die wij gebruiken in de behandeling. Weet u niet welke u de vorige keer had? Kies dan voor Level 1! Dit is namelijk de basis acne-behandeling.

Acne mini make over tot en met 21 jaar

30 minuten voor € 27,-

Acne - Level 1

60 minuten voor € 67,-

Acne - Level 2

75 minuten voor € 85,-

Dr. Murad acne rug reinigen

45 minuten voor € 42,-

Murad Skin Care Instore treatments Pure Cosmetics Haarlem

 

Dr. Murad Skin Care Instore Treatments:

Voelen, ruiken, uitproberen en direct advies? Dat is wat de verschillende Dr. Murad Instore Treatments van Murad voor jou kunnen betekenen! Onze Murad specialistes kunnen jou binnen 15 minuten een mini-treatment geven. Zo gaan we doornemen waar je graag aan zou willen werken, wat je lekker vindt en nog veel meer! Zo komen jullie er samen achter wat de perfecte huidverzorging is voor jou!

 

De voordelen van een Instore Treatment

 • Na 15 minuten weet jij welke producten je lekker vindt en bij jouw huidtype passen
 • Je komt erachter of je huidverzorgingsproducten up-to-date zijn
 • Gebruik jij wel de juiste zonbescherming?
 • Wil je snel advies waarbij je ook de producten kunt ruiken en voelen?
 • Maar heb je geen zin/tijd voor een gehele behandeling van 1,5 uur?

 

Uit deze Instore Treatments kun je kiezen

 • Essential-C Brightening Facial
 • Resurgence Firming Facial
 • Deep Detox Purifying Facial
 • Hydro-Glow Hydrating Facial

De Instore Treatments kosten €15,- per stuk. Let op: bij aankoop van 2 producten vervallen de kosten van de treatment!

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat gaat heel simpel. Klik op de reserveringsknop op deze pagina en maak zo heel simpel een afspraak voor uw favoriete huidverbeteringsbehandeling van Dr. Murad. Wij verwelkomen u dan graag in onze beautysalon aan de Raaks 26. Bent u na afloop van de behandeling tevreden over de producten voor huidverbetering die wij gebruiken? Al deze producten van Dr. Murad zijn bij ons verkrijgbaar. Zo kunt u uw huid ook thuis optimaal blijven verzorgen!

Deel dit:

 

UA-7870337-1