menu close menu

Docteur Renaud: huidverzorging met een bron van schoonheid!

 

Pure Cosmetics Haarlem gebruikt erg graag de producten van Docteur Renaud. Dit merk is op het gebied van huidverzorging namelijk een absolute topper.

 

Docteur Renaud trekt voor haar hoogwaardige producten actieve bestanddelen uit het hart van bloemen, fruit en groenten. De actieve ingrediënten richten zich nauwkeurig op wat de ideale huidverzorging verlangt. Docteur Renaud gebruikt meer dan 100 plantenextracten in zijn producten. Van verfrissende framboos en een gezonde glans van wortel tot de zuiverende werking van kalk. Welkom in de botanische tuin van Docteur Renaud!

 

 

 

 

Plezier maakt je mooi

Om elke schoonheidsstap van de huidverzorging tot een nog groter plezier te maken, prikkelen de formules van Docteur Renaud uw zintuigen. Verrukkelijke geuren, heerlijke texturen en sprankelende kleuren inspireren u voor een goed humeur. Een behandeling met Docteur Renaud is een waar en compleet genot voor uw huid. In haar fruitige behandelingen bij Pure Cosmetics Haarlem, richt Docteur Renaud zich op ontspanning en welzijn. Dit alles gekoppeld aan zachte manuele technieken. Het bezorgt u een onvergetelijk gevoel van plezier en well being.

 

Afspraak maken

Onderaan deze pagina vindt u welke behandelingen voor een optimale huidverzorging er bij Pure Cosmetics Haarlem mogelijk zijn. Wilt u een afspraak maken? Dat gaat heel simpel. Neem contact met ons op en wij plannen u graag in. Vervolgens verwelkomen wij u graag in onze beautysalon aan de Drossestraat 16. U zult genieten van de heerlijke geuren van de Docteur Renaud producten en de verzorgende werking van één van onze zes huidverzorgingsbehandelingen die wij u kunnen aanbieden.

 

Producten Docteur Renaud

Bent u tevreden over de huidverzorgingsproducten die wij gebruiken? Al deze producten van Docteur Renaud zijn bij Pure Cosmetics Haarlem te koop. Zo kunt u uw huid ook thuis optimaal blijven verzorgen!

 

 

Soin Hydratant Framboise

Speciale behandeling tegen die trekkerige en droge huid. Uw huid zal nu weer fris en comfortabel aanvoelen.
60 minuten voor € 65,00
(inclusief epileren)
45 minuten voor € 55,00

Soin Apaisant Azuleen

Kalmerende behandeling tegen roodheid en een droge huid.
60 minuten voor € 65,00
(inclusief epileren)
45 minuten voor € 55,00

Soin Purifiant Lemon

Heeft u een glimmende, vette en onzuivere huid? Deze behandeling zorgt ervoor dat gifstoffen worden afgevoerd en onzuiverheden verminderen.
60 minuten voor € 65,00
(inclusief epileren)
45 minuten voor € 55,00

Soint Lissant Pommes

De perfecte strijd tegen de eerste rimpels! Uw huid wordt gladder en voelt weer 'opgevuld'.
60 minuten voor € 65,00

Soin Anti-Age Iris

Dé anti–aging behandeling tegen huidveroudering!
60 minuten voor €72,50

Soin Nutritif Cocos

Is uw huid zeer droog? Last van schilfertjes? Geef de huid dan wat hij zo nodig heeft en kies voor deze behandeling!
60 minuten voor €65,00

Deel dit:

 

UA-7870337-1