menu close menu

Bij Pure Cosmetics Haarlem staat u centraal!

 

Wilt u persoonlijke en deskundige aandacht voor uw uiterlijk in een aangename, rustgevende beautysalon met een ongedwongen sfeer? Wij geven u bij Pure Cosmetics Haarlem graag advies. Een heerlijke gezichtsbehandeling of een manicure of pedicure? Laat u door ons adviseren, zodat u zeker weet dat u met een geschikte behandeling en persoonlijk advies de deur uit gaat!

 

Kennismaking

Huidverbetering is alleen mogelijk als er voldoende informatie is over de huid. Daarom werkt Pure Cosmetics met een kennismakingsbehandeling. In 90 minuten verzamelen we zoveel mogelijk informatie over uw huid.

 

Intake met behandeling

De behandeling start met een uitgebreide intake met één van onze specialistes. Vervolgens wordt uw huid uitvoerig gereinigd om de opname van werkstoffen te optimaliseren. Aansluitend zorgen een ontspannende huidmassage en een verzorgend masker voor de basis van de gewenste huidconditie.

 

Compleet advies

Aan het eind van de kennismakingsbehandeling krijgt u een compleet huidadvies, gebaseerd op onze bevindingen en natuurlijk op uw wensen. Alle vervolgbehandelingen sluiten mooi aan op het advies.

 

Mooie aanbieding
Wilt u kennismaken met Pure Cosmetics Haarlem? Maak dan gebruik van onze speciale 90 minuten durende kennismakingsbehandeling voor € 75,-.  Ter info: de behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten en de intake met bijhorend advies ongeveer 30 minuten. Via onze contactpagina kunt u heel simpel en snel een afspraak maken. Wij verwelkomen u vervolgens graag in onze beautysalon aan de Raaks 26.

Deel dit:

UA-7870337-1