menu close menu

Lash Lift in Haarlem bij Pure Cosmetics is de hotste trend in mooie wimpers!

 

Met Lash Lift bij Pure Cosmetics Haarlem krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. Deze revolutionaire wimperlift van het Australische merk Elleebana is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt of kunt dragen. Of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

 

Lash Lift Haarlem Pure Cosmetics Elleebana logoSinds kort is de One Shot Lash Lift komen overwaaien naar Nederland. Ook onze beautysalon in Haarlem heeft inmiddels gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met het kwalitatief hoogwaardige merk Elleebana.

 

Lash Lift met siliconen rods

Het Elleebana Lash Lift systeem is multifunctioneel. Het is namelijk geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment de perfecte oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand. Dit alles zonder knik.

 

Unieke formule Elleebana

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten – tot maximaal 17 minuten – geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 weken. Hoe lang de wimpers mooi blijven, is afhankelijk van uw groeicyclus. Heeft u bijvoorbeeld een langzame groeicyclus, kan het resultaat mogelijk zelfs tot 8 weken zichtbaar zijn.

 

Gezonde wimpers

De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is tevens absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Alle Elleebana stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door onze getrainde professionals, die weten wat ze doen. Daarnaast is er Lanoline toegevoegd aan de producten. Dat zorgt voor gevoede en gezonde wimpers. We maken tevens gebruik van single-use sachets. Dus elke klant krijgt verse ingrediënten. Daarnaast is de procedure van de treatment natuurlijk ook zeer hygiënisch.

 

Voordelen Elleebana One Shot Lash Lift
• een comfortabele en zeer betaalbare behandeling

• resultaat van gemiddeld 6 tot zelfs mogelijk 8 weken

• voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod. Dit voor betere en natuurlijke resultaten

• zeer korte applicatie techniek: de gemiddelde inwerktijd is 10 en maximaal 17 minuten

• laat natuurlijke wimpers langer lijken

• geschikt voor lange en korte wimpers

• mogelijkheid om wimpers te liften, maar ook te relaxen

• treatment is erg comfortabel, zeker niet pijnlijk

• unieke formule zorgt voor gezonde en goed gevoede wimpers

• niet getest op dieren

• minimale nazorg nodig. Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem

• hygiënisch en bij elke behandeling verse ingrediënten

• géén gebruik van schildjes, pads of klemmetjes

• Formaldehyde-vrij

 

 

Optimaal resultaat

Bij Pure Cosmetics Haarlem verven wij bij deze behandeling altijd de wimpers met zwart voor een optimaal effect van de lash lift. De totale duur van de behandeling is 45 minuten. Het tarief voor de One Shot Lash Lift van Elleebana behandeling is 57,- euro.

 

Afspraak maken

Wilt u bij ons langskomen voor deze superhippe behandeling? Neem dan contact op met Pure Cosmetics Haarlem en wij plannen u graag in.

 

Meer info
Wilt u meer info over hoe de behandeling ongeveer in z’n werk zal gaan? Zie dan onderstaand filmpje van Elleebana over de One Shot Lash Lift.

 

 

 

Deel dit:

UA-7870337-1