menu close menu

Manicure by OPI – omdat je handen het beste verdienen!

 

Manicure_Haarlem_Pro_Spa_Pure_CosmeticsPure Cosmetics Haarlem maakt heel veel gebruik van het topmerk OPI. Naast de collectie nagellakken biedt OPI tevens een uitgebreide lijn hand- en nagelverzorgingsproducten, op basis van natuurlijke ingrediënten en botanische extracten. Bovendien heeft OPI een complete lijn ontwikkeld voor cosmetische voetverzorging.

 

Deze producten van OPI zijn in eerste instantie ontwikkeld voor professionals, dus bieden ze hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Aan elke productlijn gaan tientallen jaren van research vooraf. Een belangrijk uitgangspunt is de gezondheid en conditie van de natuurlijke nagel te behouden en het liefst te verbeteren. Dat spreekt Pure Cosmetics Haarlem erg aan.

 

Pro Spa lijn van OPI

Sinds kort gebruiken we bij Pure Cosmetics Haarlem voor de Manicure by OPI de producten van Pro Spa. Dit is de eerste en enige manicure en pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe formules zijn door OPI speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

 

Afspraak maken

Wilt u een manicure by OPI ondergaan? Neem dan via email of telefoon contact met ons op en wij ontvangen u graag.

OPI manicure

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten en OPI luxe handcrème.
€ 24,-

OPI manicure met nagellak naar keuze

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten en OPI luxe handcrème en nagels lakken met OPI kleur naar keuze.
€ 39,-

OPI manicure uitgebreid zonder nagellak

Handbad met soak, handscrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, handmassage en OPI luxe handcrème.
€ 34,-

OPI manicure uitgebreid met nagellak

Handbad met soak, handscrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, handmassage, OPI luxe handcrème en nagels lakken met OPI kleur naar keuze. Waarbij u het potje OPI nagellak t.w.v. € 15,95 cadeau krijgt.
€ 49,-

Gelcolor van OPI mini manicure 30 minuten

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten en de gelcolor van OPI. Gelcolor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Je favoriete OPI kleur blijft twee weken perfect glanzend zitten.
€ 35,-

Gelcolor van OPI met uitgebreide manicure 45 minuten

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, gelcolor aanbrengen, handbad met soak, handscrub, handmassage met OPI luxe handcrème.
€ 47,-

OPI mini manicure met OPI Infinite Shine

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten en OPI luxe handcrème en
nagels lakken met OPI Infinite kleur naar keuze. Waarbij u het potje OPI Infinite Shine t.w.v. € 20,50 cadeau krijgt.
€ 43,95

OPI uitgebreide manicure met OPI Infinite Shine

Handbad met soak, handscrub, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen,
handmassage, OPI luxe handcrème en nagels lakken met OPI kleur naar keuze. Waarbij u het potje OPI nagellak t.w.v. € 20,50 cadeau krijgt.
€ 53,95

Verwijderen gelcolor OPI door Pure Cosmetics 30 minuten

Wilt u een nieuwe set gelcolor op uw nagels en vooraf u ‘oude’ gelcolor laten verwijderen? Meld dit graag bij het maken van de afspraak. Dit in verband met de extra tijd die dit kost. Wilt u de gel alleen verwijderen? Dat kan, maar dan graag op afspraak. Ter info: wij kunnen geen gelcolor van andere merken verwijderen. Dit omdat onze producten daar niet op werken. NB: Met OPI Mini manicure: € 20,-

Wilt u tijdens de 30 minuten die het verwijderen van de gelcolor duurt, uw tijd goed besteden? Probeer dan eens de nieuwe Dr. Murad Instore Treatments. Deze gloednieuwe mini huidverbeteringsbehandeling duurt slechts 15 minuten! Voor meer info? Kijk snel op onze pagina Huidverbetering Dr. Murad facials.
€ 5,-

Verwijdersetje voor thuis

€ 5,-

Acrylnagels

 

Het gebruik van zowel gel als acryl is een goede methode om nagels te verlengen, verharden of te modelleren. Beide methodes hebben vergelijkbare eigenschappen, maar mensen hebben vaak hun eigen voorkeur waarom ze voor acryl of gel kiezen. Acrylnagels zijn in elk geval een goede optie voor iedereen die elegante, mooie nagels wil. Ook voor dunne, zachte nagels.

 

Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Deze twee componenten samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee je in korte tijd een nagel creëert. Als deze is uitgehard, vijl je hem in de vorm van de nagel. Zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel, zonder hobbels en bobbels. Dit betekent dat de behandelingstijd relatief korter is dan bij het plaatsen van de gelnagels. Acryl is bovendien duurzaam. Deze nagels gaan lang mee en zijn minder kwetsbaar.

 

Tarieven acrylnagels:

Nieuwe set Natural (90 minuten)€ 47,-
Opvullen (60 minuten)€ 26,50
Nieuwe set French Manicure (90 minuten)€ 54,50
Opvullen (60 minuten)€ 34,50

Deel dit:

UA-7870337-1