menu close menu

It’s a men’s world – want Pure Cosmetics Haarlem is er ook voor mannen!

 

Een goede huid- en lichaamsverzorging is niet alleen een zaak van vrouwen. Ook mannen hebben behoefte aan een goed persoonlijk advies op maat. In uw drukke dagelijkse leven zult u merken dat de juiste verzorging en ontspanning van uw huid en lichaam – evenals regelmatig sporten – bijdragen aan een beter gevoel. Een goed verzorgde man, met een heldere frisse huid en een ontspannen body en geest, vergroot zijn uitstraling in zowel zijn beroeps- als privéleven, zo weet Pure Cosmetics Haarlem.

 

Niet alleen voor een ontspannende en huidverbeterende behandeling, maar ook voor het ontharen, kunt u als man bij Pure Cosmetics Haarlem terecht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een door het scheren geïrriteerde huid kalmeren. Of  maken wij de huid schoon van onzuiverheden, zoals acne. Ook het verminderen van rimpels, zoals bijvoorbeeld kraaienpootjes rondom de ogen, is mogelijk. Laat u behandelen met Murad men, waardoor u er veel frisser, jonger en gezonder uit zal gaan zien.

 

Afspraak maken

Hieronder ziet u welke behandelingen voor mannen er bij Pure Cosmetics Haarlem mogelijk zijn. Vindt u in het overzicht de juiste treatment? Neem dan graag contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij plannen u vervolgens in en verwelkomen u graag aan de Raaks 26. En welke behandeling u ook kiest? U gaat met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis!

Murad men's facial

Deze all inclusive behandeling is ontwikkeld om de geïrriteerde huid per direct te kalmeren, de verstopte poriën schoon te maken en een vale huid weg te nemen. Het hydrateert en versterkt tevens de natuurlijke huidbarrière.
45 minuten facial€ 57,00
60 minuten facial€ 67,00
45 minuten rug reinigen€ 42,00

Manicure for men

Nagels vijlen, nagelriemen terugduwen, eventueel verwijderen eelt, scrubben en crème.
€ 22,00

Pedicure for men

Nagels knippen, vijlen, nagelriemen terugduwen, eventueel verwijderen eelt, scrubben en inmasseren voetencrème.
€ 37,00

 

Harsen van het lichaam

Hele rug harsen€ 27,50
Onderkant rug€ 15,00
Bovenkant rug€ 15,00
Bovenkant rug inclusief schouders€ 20,00
Borst€ 17,50
Borst en Buik€ 27,50
Handen of voet€ 7,50

Deel dit:

UA-7870337-1