menu close menu

Moroccanoil voor glanzend haar en fijne bodyproducten

 

Welke vrouw wil geen prachtig, glanzend haar met veel volume? Moroccanoil Treatment is hét beauty-fenomeen dat dit alles voor elkaar krijgt. Naast deze geweldige haarproducten, heeft Pure Cosmetics Haarlem nu ook de heerlijke Moroccanoil body producten voor u!

 

Moroccanoil is bijzonder veelzijdig. Of u nu een product zoekt op het gebied van styling, haar- en hoofdhuidbehandeling of shampoo en conditioner, Moroccanoil heeft het in haar rijke assortiment. En of u nu fijn, medium, dik, stug, golvend of krullend haar heeft, voor elke type is er de juiste touch. Moroccanoil zorgt ervoor dat elke haardos de juiste hydratatie en een optimaal volume krijgt. Zelfs als uw haar ‘gerepareerd’ dient te worden of als u geen evenwichtige hoofdhuid heeft, helpt Moroccanoil u op weg.

 

Extra glans

Het product Moroccanoil Treatment is geschikt voor elk haartype. De Moroccanoil Treatment Light is op haar beurt speciaal voor fijn, lichtgekleurd en geblondeerd haar. Moroccanoil is de ideale conditioning, styling en finishing tool, die ontwart, de elasticiteit van uw haar herstelt én revitaliseert. Moroccanoil Treatment brengt een ingrijpende verandering teweeg, dankzij de bijzondere formule die het proteïnegehalte herstelt; de toevoeging van vetzuren, omega-3- oliën en vitaminen, geeft uw haar extra glans. De anti-oxidanten zorgen tevens voor extra bescherming.

 

Stevig en soepel haar

De verschillende Moroccanoil Treatments worden onmiddellijk door het haar opgenomen en herstellen schade die is ontstaan door föhnen, stylen en omgevingsfactoren. Broos haar en gespleten haarpunten verdwijnen en het haar wordt stevig en soepel. Onhandelbaar, kroezend of pluizig haar wordt glanzend, zacht en gemakkelijk in model te brengen; het perfecte uitgangspunt om het moeiteloos te stylen.

 

 

 

 

Prima reputatie

Moroccanoil heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op basis van positieve mond-tot-mond-reclame; van de catwalk via de salons en de welnesscentra tot redactionele artikelen in de bladen. Inmiddels rekenen de experts op Moroccanoil voor de creatie van hun schitterende make-overs, omdat ze weten dat deze producten werken. Elk product van Moroccanoil is speciaal ontwikkeld om zowel simpel als effectief te zijn met authentieke ingrediënten die ervoor zorgen dat het haar er gezonder uitziet en beter aanvoelt.

 

Producten nu ook bij Pure

Vanaf nu bereikt u dat resultaat ook bij u thuis als u bij Pure Cosmetics Haarlem de Moroccanoil producten aanschaft. Beleef het zelf en ontdek waarom de modebladen en beauty magazines zo enthousiast zijn over Moroccanoil. Nadat u uw haar heeft gewassen met de shampoo en conditioner, kunt u tevens een speciaal masker aanbrengen. Daarna kunt u uw haar masseren met de Moroccanoil Treatment. Nadat het haar is droog geföhnd, ziet u direct het verbluffende resultaat van een mooie, glanzende haardos!

 

Haarverzorgingslijn

Om thuis uw haar in optimale conditie te brengen én houden, heeft Moroccanoil een complete haarverzorgingslijn. Alle producten uit deze lijn zijn verkrijgbaar bij Pure Cosmetics Haarlem. Dus kom graag langs in onze beautysalon aan de Raaks 26. Wij laten uw haar weer schijnen!

 

Moroccanoil body

Moroccanoil heeft nu ook de meest geweldige body producten (zie foto’s hierboven)! De Moroccanoil Body is een luxe collectie met gepatenteerde formules, die uw huid voeden, laten stralen én onweerstaanbaar mooi maken. De bijzonder aangename geuren zorgen bovendien voor een extra bijzondere, zintuiglijke ervaring, die geïnspireerd is op de Mediterraanse zee.

 

Mooie collectie

Van handcrème, douchegel, body butters en body buffs tot goed hydraterende producten, cleansing bars en diverse bodyolieën. Moroccanoil heeft een prachtige bodylijn ontwikkeld. Deze prachtige collectie is verkrijgbaar in heerlijke geuren als Fragrance Orignale, Fleur De Rosé, Fleur D’Oranger en de Oil collectie. Naar welke geurbeleving bent u het meest benieuwd? Kom naar Pure Cosmetcis Haarlem en maak kennis met deze geweldige Moroccanoil body producten!

Deel dit:

UA-7870337-1