menu close menu

P-shot_dokter_Groh_Haarlem_Pure_CosmeticsP-shot kan verbetering geven bij erectiestoornis mannen

 

Een erectiestoornis hebben of naar een grotere penis of een beter orgasme verlangen. Veel mannen durven er niet over te praten, maar worstelen hier wel mee. Speciaal voor hen is er nu de P-shot. ‘Deze baanbrekende, niet-chirurgische techniek kan specifiek bij erectiestoornissen worden ingezet. Daarnaast kan het ook worden ingezet bij kromstand van de penis; de ziekte van Peyronie. Ook is het mogelijk de penis te vergroten. Een penisvergroting of penisverdikking heeft wel meerdere shots nodig’, aldus dokter Olivier Groh, die als eerste arts in Nederland de P-shot behandeling uitvoert.

 

De P van P-shot staat voor Priapus. ‘Priapus is de Griekse god van de vruchtbaarheid’, legt dokter Groh uit. ‘Met behulp van de P-shot zal de penis verjongd worden, met alle positieve effecten van dien. De man zal dankzij deze revolutionaire behandeling onder meer kunnen genieten van betere seksuele prestaties. Niet alleen wordt de stevigheid van de erectie verbeterd, de P-shot zorgt tevens voor  verhoogde seksuele sensatie en plezier in bed.’

 

 

P-shot_penisvergroting_penisverlenging_beter_orgasme_verhelpen_erectiestoornis_Dr_Groh_logoPenisverlenging, penisverdikking, beter orgasme en vele andere resultaten P-shot

 • De P-shot heeft reeds mooie successen geboekt. Zo kan deze behandeling bij mannen onder meer zorgen voor:
  een versterking van de penis
 • een verhoging van de stevigheid van de erectie
 • 10 tot 20 procent toename in lengte en omvang van de penis
 • verbeterde seksuele mogelijkheden
 • een verhoogde seksuele sensatie en plezier
 • een verbeterd seksueel uithoudingsvermogen
 • een rechtgetrokken penis
 • een verbeterde bloedtoevoer en circulatie
 • een verbeterd uiterlijk van de penis
 • het verhelpen van een kromstandpenis (ziekte van Peyronie)
 • een vermindering van de slijmvliesontsteking lichen sclerosus

 

Duidelijke uitleg P-shot

Dokter Groh heeft de P-shot geleerd van Dr. Sherif Wakil. Dit is een internationaal zeer hoog aangeschreven cosmetisch arts, die deze behandelingen al ontelbare keren succesvol heeft toegepast in zijn praktijk in Londen. Hieronder vindt u een filmpje waarin Dr. Wakil alles uitlegt over de P-shot.

 

Veel gestelde vragen P-shot

Hoe de P-shot verloopt, of u geschikt bent voor deze behandeling en of deze pijnlijk is. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen over de P-shot.

 

Hoe werkt de P-shot behandeling?

Doet de behandeling pijn?

Komen alle mannen in aanmerking voor P-shot?

Hoe lang duurt de behandeling?

Hoe lang duurt het herstel?

Moet ik na de behandeling nog iets doen?

Werkt P-shot bij iedereen?

Vrijblijvend consult met dokter Groh
Wilt u de P-shot ervaren en zo uw seksleven een opkikker geven? Of heeft u nog vragen en wilt u deze zonder enige verplichtingen stellen aan dokter Groh? Neem dan contact op met zijn nieuwe kliniek Groh Clinic. Het telefoonnummer is 023-8880541. Hij zal tijdens een vrijblijvend consult alle ins en outs met u doornemen. Groh Clinic is gevestigd op de Korte Kleverlaan 36 in Bloemendaal. Dit is net over de grens met Haarlem.

 

Tevreden mannen

De reeds genoemde Dr. Sherif Wakil heeft de P-shot al ontelbare keren succesvol toegepast. Hieronder vindt u een filmpje met een zeer blije reactie van één van zijn klanten, wiens erectiestoornis dankzij de P-shot tot het verleden behoort. ‘De P-shot is niets minder dan een wonder. Het heeft mijn leven meer dan positief beïnvloed’, aldus de ‘happy customer’.

 

Deel dit:

UA-7870337-1