menu close menu

Pedicure by OPI – omdat je voeten het beste verdienen!

 

Pedicure_Haarlem_Pro_Spa_Pure_CosmeticsDe pedicure by OPI is één van de absolute topbehandelingen van Pure Cosmetics Haarlem. Sinds kort gebruiken we hierbij de producten van Pro Spa. Dit is de eerste en enige pedicure en manicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

 

Pedicure by OPI

Omdat je voeten het allerbeste verdienen. Je voeten maken iedere dag heel wat mee. Een beetje speciale aandacht, zo vindt Pure Cosmetics Haarlem, hebben je voeten dus ook zeker verdiend! De Pedicure by OPI producten bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest. Ze bestaan uit natuurlijke extracten en etherische oliën.

 

Veel mogelijkheden

Ons aanbod is divers. Pure Cosmetics Haarlem heeft al een simpele pedicure vanaf 30 minuten. Prefereert u echter een zeer uitgebreide verwenning voor uw voeten? Dan kiest u voor het totale treatment van 60 minuten. Hieronder vindt u de lijst met al onze pedicuremogelijkheden.

 

Gelcolor verwijderen
Als de gelcolor van de teennagels nog verwijderd moet worden, geef dit dan graag vooraf aan ons door. Dit in verband met extra tijd voor uw behandeling. NB: is de te verwijderen gelcolor niet van het merk OPI? Dan kunnen wij deze niet voor u verwijderen.

 

Afspraak maken
Heeft u een keuze gemaakt en wilt u een heerlijke pedicure behandeling ondergaan? Neem dan via email of telefoon even contact met ons op. Dan verwelkomen wij u graag aan de Raaks 26. NB: wilt u met meerdere personen tegelijk komen? Houdt u er dan graag rekening mee dit op tijd te boeken. Dit in verband met dat er maar 4 OPI pedicureplekken zijn én dat het erg druk is tijdens het lente- en zomerseizoen.

 

Pedicure extra small 30 minuten

Voetenbad met soak, scrubben van de voeten, vijlen of knippen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, nagels polijsten.
€ 36,50

Pedicure small 45 minuten

Voetenbad met soak, knippen en of vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, scrubben van de voeten en een voetmassage. Dit is zonder nagels lakken.
€ 41,50

Pedicure medium met lak naar keuze van OPI 60 minuten

Voetenbad met soak, knippen of vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, scrubben van de voeten, voetmassage, teennagels lakken met OPI nagellak naar keuze en een verzorgende voetencrème. De OPI nagellak t.w.v. € 15,95 krijgt u van ons cadeau.
€ 54,-

Pedicure medium met Infinite Shine naar keuze van OPI 60
minuten

Voetenbad met soak, knippen of vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt
verwijderen, scrubben van de voeten, voetmassage, teennagels lakken met OPI Infinite Shine naar keuze en een verzorgende voetencrème. De OPI Infinite Shine t.w.v. € 20,50 krijgt u van ons cadeau.
€ 59,-

Pedicure medium met eigen lak 60 minuten

Voetenbad met soak, knippen of vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, scrubben van de voeten, voetmassage, teennagels lakken met zelf meegebrachte nagellak en een verzorgende voetencrème.
€ 49,-

Gelcolor van OPI mini pedicure 30 minuten

Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, teennagels polijsten en de gelcolor van OPI. Gelcolor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Je favoriete OPI kleur blijft twee weken perfect glanzend zitten.
€ 35,-

Pedicure large met OPI gelcolor 60 minuten

Vijlen of knippen van de nagels, nagelriemen verzorgen, teennagels lakken met OPI gelcolor, voetenbad met soak, eelt verwijderen, scrubben van de voeten, voetmassage, hydraterend voetenmasker en een verzorgende voetencrème.
€ 64,-

OPI mini pedicure met OPI nagellak

Teennagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels voorbereiden en teennagels lakken met een OPI nagellak naar keuze. De OPI nagellak t.w.v. € 15,95 krijgt u van ons cadeau.
€ 39,-

OPI mini pedicure met lakken OPI Infinite Shine

Teennagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels voorbereiden en teennagels
lakken. U krijgt de Infinite Shine van ons cadeau!
€ 43,95

OPI mini pedicure met lakken eigen nagellak

Teennagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels voorbereiden en teennagels
lakken.
€ 32,-

Verwijderen gelcolor OPI door Pure Cosmetics 30 minuten

Op afspraak. Wilt u een nieuwe set gelcolor op uw nagels en vooraf u ‘oude’ gelcolor laten verwijderen? Meld dit graag bij het maken van de afspraak. Dit in verband met de extra tijd die dit kost. Ter info: wij kunnen geen gelcolor van andere merken verwijderen. Dit omdat onze producten daar niet op werken.
€ 5,-

Deel dit:

UA-7870337-1