menu close menu

Pedicure by OPI – omdat je voeten het beste verdienen!

 

Pedicure_Haarlem_Pro_Spa_Pure_CosmeticsDe pedicure by OPI is één van de absolute topbehandelingen van Pure Cosmetics Haarlem. Sinds kort gebruiken we hierbij de producten van Pro Spa. Dit is de eerste en enige pedicure en manicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen.

 

Pedicure by OPI

Omdat je voeten het allerbeste verdienen. Je voeten maken iedere dag heel wat mee. Een beetje speciale aandacht, zo vindt Pure Cosmetics Haarlem, hebben je voeten dus ook zeker verdiend! De Pedicure by OPI producten bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest. Ze bestaan uit natuurlijke extracten en etherische oliën.

 

Afspraak maken

Ons aanbod is divers. Pure Cosmetics Haarlem heeft al een simpele pedicure vanaf 30 minuten. Prefereert u echter een zeer uitgebreide verwenning voor uw voeten? Dan kiest u voor het totale treatment van 75 minuten. Hieronder vindt u de lijst met alle mogelijkheden. Heeft u een keuze gemaakt en wilt u deze behandeling ondergaan? Neem via email of telefoon even contact met ons op. Dan verwelkomen wij u graag aan de Raaks 26.

 

Pedicure extra small 30 minuten

Voetenbad met soak, scrubben van de voeten, vijlen of knippen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, nagels polijsten.
€ 32,50

Pedicure small 45 minuten

Voetenbad met soak, knippen en of vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, scrubben van de voeten en een voetmassage. Dit is zonder nagels lakken.
€ 37,50

Pedicure medium met lak naar keuze van OPI 60 minuten

Voetenbad met soak, knippen of vijlen van de nagels, nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen, scrubben van de voeten, voetmassage, teennagels lakken met OPI kleur naar keuze en een verzorgende voetencrème. De OPI nagellak krijgt u van ons cadeau. Indien u uw eigen nagellak meeneemt, rekenen wij voor het lakken € 10,00.
€ 50,00

Pedicure large met OPI gelcolor 60 minuten

Vijlen of knippen van de nagels, nagelriemen verzorgen, teennagels lakken met OPI gelcolor, voetenbad met soak, eelt verwijderen, scrubben van de voeten, voetmassage, hydraterend voetenmasker en een verzorgende voetencrème.
€ 60,00

Verwijderen gelcolor OPI door Pure Cosmetics 30 minuten

Op afspraak. Wilt u een nieuwe set gelcolor op uw nagels en vooraf u ‘oude’ gelcolor laten verwijderen? Meld dit graag bij het maken van de afspraak. Dit in verband met de extra tijd die dit kost. Ter info: wij kunnen geen gelcolor van andere merken verwijderen. Dit omdat onze producten daar niet op werken.
€ 5,00

OPI pedicure

Teennagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels voorbereiden en teennagels lakken. U krijgt de lak van ons cadeau!
€ 34,95

Deel dit:

UA-7870337-1