menu close menu

Spray tan in Haarlem: geef uzelf een mooi bruin kleurtje bij Pure Cosmetics

 

Spray tan is bijzonder populair. Pure Cosmetics Haarlem biedt dit dan ook sinds kort aan. De spray tan zorgt ervoor dat het pigment word opgehaald in de huid, wat direct een natuurlijk bruine kleur biedt. De kleur blijft ongeveer 5 tot 7 dagen zitten. Dit kan verlengd worden wanneer je met regelmaat een spray tan ondergaat en goed let op de nazorg.

 

Zelfbruiners blijven groeien in populariteit en spray tanning maakt zelfs een explosieve groei door. Hierdoor zijn de producten steeds verder en beter ontwikkeld waardoor ze niet meer geassocieerd worden met de ‘oranje kleur’ van vroeger.

 

Spray tan in Haarlem

Pure Cosmetics is de eerste beautysalon in het centrum van Haarlem die spray tan aanbiedt. Bovendien hebben wij verschillende mogelijkheden om uzelf op een heerlijk gezond kleurtje te trakteren.

Spray tan hele lichaam € 32,50
Spray tan bovenlichaam€ 25,-
Spray tan gezicht / hals / decolleté€ 20,-

Gewenst resultaat bereiken

Lees onderstaande voorwaarden goed door. Worden deze voorwaarden niet nageleefd? Dan kunnen wij niet het gewenste resultaat garanderen.

 

Wat te doen voordat u een spray tan ondergaat?

Scrubben: scrub het hele lichaam, het liefst 24 uur van te voren, zodat de dode huidcellen worden verwijderd en de spray tan langer meegaat.

Harsen en/of scheren: ontharen kan tot 8 uur voor de behandeling. Dit omdat de huid anders te gevoelig is en de spray tan voor irritatie kan zorgen.

 

Wat te doen op de dag van de spray tan zelf?

Losse, donkere kleding: zorg op de dag zelf dat je los zittende kleding aantrekt, zodat de spray tan er niet meteen afschuurt als je net bent behandeld. Het liefst donkere kleding, zodat het niet kan afgeven. Overigens gaan vlekken van de spray tan er gewoon uit bij het wassen van de kleding.

Geen crèmes, parfums en dergelijke: zorg dat je op de dag zelf niks op je lichaam smeert of aanbrengt, anders pakt de spray tan niet. Denk hierbij aan deodorant, dagcrème, bodylotion, make-up, etc.

Geen sieraden: zorg dat alle sieraden af zijn, zo voorkom je witte strepen op de huid.
Bij slecht weer, neem een paraplu mee! Dit om te voorkomen dat de spray tan uitloopt.

 

 

 

Wat te doen na de spray tan voor het beste en langste resultaat?

Douchen en/of baden: na de spray tan kun je niet gelijk douchen. Het heeft minimaal 8 uur nodig om op de huid in te trekken. Na minimaal 8 uur mag je weer douchen. Zie je bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water? Dan is dit overtollige lotion; dit gaat niet ten koste van je bruine teint. Gebruik een douche product zonder korrel.

Na het douchen en/of baden: het is belangrijk het lichaam droog te deppen. En niet wrijven met de handdoek. Dit zorgt voor vlekken.

Transpiratie: sporten met overmatig transpireren als gevolg is af te raden 24 uur na de behandeling. Dit heeft te maken met het uitlopen van de spray tan.

Crème: om de bruine teint langer te behouden is het goed om dagelijks een vochtinbrengende crème te gebruiken.

 

Reserveren

Wilt u graag bij Pure Cosmetics Haarlem een spray tan ondergaan? Neem dan contact met ons op. Vervolgens plannen wij uw afspraak in, zodat wij u in onze beautysalon aan de Raaks 26 van een fraaie huidskleur kunnen voorzien!

Deel dit:

UA-7870337-1