menu close menu

Stage lopen bij Pure Cosmetics Haarlem? Dat kan!

 

Volg je een opleiding tot schoonheidsspecialiste niveau 4 en wil je graag stage lopen? Wie weet is Pure Cosmetics Haarlem wel een mooie plek voor jou. En kun je jouw vaardigheden in onze mooie beautysalon tonen.

 

Wij zoeken meiden met doorzettingsvermogen, inzicht, zelfstandigheid en liefde voor het vak. Is de schoonheidswereld jouw toekomst? Dan kun je je aanmelden!

 

Mail ons

Herken jij jezelf als degene die wij zoeken? Mail dan je CV en motivatiebrief dan naar Danielle via het mailadres danielle@purecosmetics.nl

Laat ons vooral even weten waarom je juist bij Pure Cosmetics Haarlem stage wilt lopen. En welke dagen je stagedagen zijn, in welk jaar je zit en van welke school je af komt. Na ontvangst van je gegevens, zullen wij je laten weten of we jou een geschikte kandidaat vinden en of we ook daadwerkelijk een stageplek beschikbaar hebben voor je.

 

Mogelijkheden

Let op: op dit moment zijn er bij Pure Cosmetics Haarlem alleen stageplekken op de dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag! Op de dinsdag en donderdag is er ook een mogelijkheid om in de avond stage te lopen tot 21.30 uur.

Deel dit:

UA-7870337-1