menu close menu

Verwenarrangementen voor u en uw vriendinnen (2-4 personen) bij Pure Cosmetics Haarlem!

 

Wilt u samen met uw vriendinnen, moeder of dochter(s) eens heerlijk sámen genieten? Kom dan naar Pure Cosmetics Haarlem en kies voor onze heerlijke verwenarrangementen voor 2 tot 4 personen. Dat is niet alleen heel lekker om te ervaren, maar ook nog eens supergezellig!

 

Heeft u zin in een manicure én pedicure? Of juist in combinatie met een gezichtsbehandeling? Het is allemaal mogelijk bij Pure! Hieronder ziet u welke combi’s er mogelijk zijn én welke kortingen u tevens op de totaalprijs krijgt.

 

Gezellig

Bij het Hands and feet en het Face and feet arrangement zorgen we tevens voor een overheerlijk hapje en drankje. Als dat niet gezellig is!

 

Hands and feet

Een manicure Large.
Plus een gelcolor pedicure large met gelcolor.
Geniet tevens van een heerlijk hapje en een drankje erbij.
Van € 104,50 voor € 97,- per persoon

Face and feet

Een pom power gezichtsbehandeling van 45 minuten.
Wenkbrauwen epileren.
Plus een pedicure medium.
Inclusief een hapje en een drankje.
Van € 87,- voor € 79,50
per persoon

Body

Kom met 2 of meer vriendinnen voor een spray tan behandeling en krijg allemaal 5 euro korting op uw behandeling.

Reserveren

Kom heerlijk genieten bij Pure Cosmetics Haarlem. Reserveren gaat heel makkelijk door contact met ons op te nemen. Voor de arrangementen geldt dat wij wat extra voorbereidingstijd nodig hebben. Daarom verzoeken wij u graag tijdig te reserveren. Dan plannen wij uw overheerlijke treatment graag voor u in!

 

Individuele arrangementen

Vindt u het leuk om ook een keer alleen een gecombineerde treatment te ondergaan? Dat kan! Kijk dan op onze speciale pagina met het verwenarrangement voor 1 persoon!

Deel dit:

UA-7870337-1