menu close menu

Fillers van Dr. Groh: tijdelijke winterlippenactie om te zoenen!

 

Pure_Cosmetics_Haarlem_cosmetisch_arts_Dr_Groh_fillers

 

Wilt ook u vollere lippen? Dan heeft onze cosmetische arts Dr. Olivier Groh nu een geweldige actie voor u. Speciaal bij Pure Cosmetics Haarlem biedt hij zijn lippenfillers nu tijdelijk aan met liefst 80 euro korting!

 

Dr. Groh is inmiddels een graag geziene ‘gast’ bij Pure Cosmetics. Onze zeer ervaren cosmetitisch arts komt gemiddeld vier keer per maand naar onze beautysalon. Waarbij vrouwen uit Haarlem en omgeving graag van zijn veelzijdige diensten gebruik maken.

 

Volle lippen

Veel dames willen graag volle(re) lippen. Daarom heeft Dr. Groh nu een tijdelijke winteractie om te zoenen. Hij zal u behandelen met fillers met hyaluronzuur. Dit zuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate je ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur echter af, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein.

 

80 euro korting

Normaal kost een dergelijke behandeling met hyaluronzuur voor lippen 300 euro. Maar speciaal voor de klanten van Pure Cosmetics Haarlem geeft Dr. Groh nu een tijdelijke korting van liefst 80 euro, zodat u uw lippen reeds voor 220 euro de gewenste volle(re) look kunt geven!

 

Actie slechts twee maanden geldig

Wees er snel bij, want deze actie om te zoenen is slechts geldig totdat eind maart 2016 de nieuwe nieuwsbrief van Pure Cosmetics Haarlem zal uitkomen. Dus reserveer snel uw plekje bij onze cosmetische arts. Dr. Groh is de komende periode in onze beautysalon aan de Drossestraat 16 aanwezig op 29 januari, 5, 11, 19 en 25 februari, 4, 10, 18 en 24 maart 2016.

 

Reserveren

Wilt u gebruik maken van zijn speciale kortingsactie? Neem dan contact met Pure Cosmetics Haarlem op en wij plannen uw afspraak in, zodat u zeker bent van de actie met de fraaie korting van liefst 80 euro!

27 januari 2016 | Actie, Fillers, Voorpagina, Website | 0

Comments are closed.

UA-7870337-1