menu close menu

Kom naar de Glamour Days van Pure Cosmetics Haarlem!

 

 

Wilt u eens als een ware koningin in de watten worden gelegd? Kom 19, 20 of 21 december naar de Glamour Days van Pure Cosmetics Haarlem. Laat je 3,5 uur vertroetelen en ga vervolgens ook nog eens met een tas vol topproducten naar huis!

 

Een behandeling bij Pure Cosmetics Haarlem staat altijd garant voor puur genot en een optimale vorm van relaxen. ‘Maar speciaal tijdens de feestelijke decembermaand biedt onze beautysalon een extra speciale beleving om nooit te vergeten’, vertellen eigenaresses Danielle en Isaura. ‘We hebben twee verschillende Glamour Days menu’s in de aanbieding. En welke u ook kiest, het wordt 3,5 uur lang genieten in het kwadraat. Dit móet u een keer ervaren!’

 

Glamour Day menu 1

Kiest u voor feestelijke optie 1? Dan gaat als eerste genieten van een de 75 minuten durende Youth Builder-behandeling. Deze uitgebreide, anti-aging gezichtsbehandeling is de ideale huidverbetering van Dr. Murad om alle tekenen van veroudering te verslaan. Het Immuno-Skin Complex reprogammeert de huid voor meer jeugdigheid. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De Murads Youth Building Acupressuur Massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie en werkt verstevigend op het huidweefsel. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift, terwijl het gezichtsmasker de huid kalmeert, hydrateert en verkoelt. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger!

 

Totale verzorgingsset voor thuis

Nadat uw wimpers en wenkbrauwen zijn geverfd, gaat u door naar de tweede behandeling. U kunt kiezen uit een pedicure of manicure met gelcolor. Wij zullen dan bij uw voeten of handen de nagels vijlen, de nagelriemen verzorgen en de hoogwaardige gelcolor van OPI aanbrengen. Vervolgens ontvangt u een handbad met soak, handscrub en een handmassage met OPI luxe handcrème. Tot slot is er de derde gang van menu 1. Hierbij zullen we uw gezicht een prachtige look geven met de Pupa Milano touch up. Als u 3,5 uur later naar huis gaat, laten we u natuurlijk niet met lege handen gaan. We geven u een totale verzorgingsset met o.a. hoogwaardige producten van Dr. Murad. Deze vijfdelige set bestaat uit een reinigingslotion, oogcrème, dag/nachtcrème, OPI nagellak en een Pupa Vamp mascara.

 

Afspraak maken
Wij zullen de producten van Dr. Murad speciaal afstemmen op uw huidtype. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, zullen wij vooraf aan de Glamour Days een 30 minuten durende intake met u doen. Maak hiervoor tijdig een afspraak. Dit is belangrijk, omdat wij alleen dán de beste producten voor u kunnen bestellen. Geef bij het maken van de afspraak graag aan wanneer u voor de intake wilt langskomen en op welke Glamour Day u wilt genieten. Het geweldige menu 1, inclusief 3,5 uur behandelingen en de hoogwaardige verzorgingsproducten van Dr. Murad, vertegenwoordigt een totaalwaarde van 750 euro. Wij bieden u dit geweldige glamour-treatment aan voor 550 euro. Dat betekent een zeer fraaie totaalkorting van bijna 30 procent!

 

 

Glamour Day menu 2

Hoewel het eerste menu al een topervaring biedt, kunt u uzelf nóg meer het absolute glamourgevoel geven. In het tweede menu start u met een La Colline SkinOlogy treatment. In deze luxe anti–aging behandeling staat ontspanning met huidverbetering centraal. Fijne lijntjes van uw huid gaan weg en de behandeling vermindert tevens rimpels. U mijnapotheek24.com ontvangt hierbij ook een oosterse hoofdhuidmassage en handmassage voor het ultieme gevoel van welzijn. Na deze 90 minuten durende behandeling, zijn de tweede en derde gang hetzelfde als in menu 1. U kunt derhalve kiezen uit een uitgebreide pedicure of manicure met gelcolor. Waarna we uw gezicht een prachtige look geven met de Pupa Milano touch up. Voordat u na 3,5 uur naar huis gaat, krijgt u van ons een zevendelig en ultraluxe verzorggingsset van La Colline. Naast de milk lotion, zijn vooral de NativAge oogcrème, het NativAge serum en de NativAge crème een genot voor uw huid. Het zeer complete en hoogwaardige pakket wordt tot slot aangevuld met een Pupa Vamp mascara, Pupa Glossylips en een flesje OPI nagellak. Ook voor dit superspeciale glamourmenu geldt dat we vooraf een intake met u doen. Maak hiervoor graag tijdig een afspraak met ons.

 

Prachtig (kerst)cadeau

Het geweldige Glamour Days menu 2, inclusief 3,5 uur behandelingen en de liefst zeven zeer luxe verzorgingsproducten van La Colline, vertegenwoordigt een totaalwaarde van liefst 1.350 euro. Wij bieden u dit extravagante glamour-treatment aan voor 995 euro. Dat betekent een korting van bijna 30 procent!

 

Andere dagen
Kunt u wellicht niet op 19, 20 of 21 december langskomen tijdens de Glamour Days, maar wilt u wél gebruik maken van deze speciale treatments? Dan is dat geen enkel probleem. Wij plannen u graag in op een moment naar uw keuze. Door deze mogelijkheid, kunt u deze onvergetelijke beautymenu’s ook aan iemand schenken als kerstcadeau.

 

 

 

Deel dit:

 

22 juli 2014 | Voorpagina | Reacties uitgeschakeld voor Kom naar de Glamour Days van Pure Cosmetics Haarlem!

Comments are closed.

UA-7870337-1