menu close menu

Prijswinnaars luxe behandelingen Serious Request-actie bekend

 

Pure_Cosmetics_Haarlem_Serious_Request_cheque

De winnaars van onze speciale Serious Request-actie zijn bekend. Zo mogen Janneke Voorn, Monique Sniedewind, Sabine Grol, Miranda Makansi en Claire Pike binnenkort gaan genieten van een luxe behandeling bij Pure Cosmetics Haarlem. Wij feliciteren alle prijswinnaars en nemen contact met hen op.

 

In december konden alle klanten van Pure Cosmetics Haarlem meedoen aan onze speciale Serious Request-actie. Serious Request is de jaarlijkse inzamelingsactie van 3FM, die van 18 tot en met 24 december 2014 op de Grote Markt is gehouden. Door bij Pure Cosmetics Haarlem op vrijwillige basis geld te doneren aan het Glazen Huis, kreeg elke donateur een lot. Uit alle loten hebben wij inmiddels vijf gelukkigen getrokken, die bij Pure Cosmetics Haarlem van een heerlijke behandeling mogen gaan genieten.

 

Cheque naar Glazen Huis

In totaal hebben onze klanten 250 euro gedoneerd. De volledige opbrengst is door Pure Cosmetics Haarlem aangeboden bij het Glazen Huis. Isaura, Danielle, Bo, Kelly, Malou, Cynthia en Yvette hebben de cheque op 24 december overhandigd aan de 3FM-DJ’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren. De opbrengst van Serious Request gaat elk jaar naar een goed doel van het Rode Kruis. De zes dagen durende actie in Haarlem heeft in totaal bijna 12,4 miljoen euro opgehaald om seksueel misbruikte vrouwen in conflictgebieden te helpen.

Deel dit:
29 juli 2014 | Voorpagina | Reacties uitgeschakeld voor Prijswinnaars luxe behandelingen Serious Request-actie bekend

Comments are closed.

UA-7870337-1