menu close menu

Met uw vriendinnen korting op een manicure naar keuze

 

Manicure_vriendinnenarrangement_Pure_Cosmetics_Haarlem

 

Pure Cosmetics Haarlem heeft mooie, nieuwe manicuretafels. Om dat te vieren, hebben we nu een speciale actie. Kom met uw vriendinnen naar Pure en geniet samen van een gratis hapje, drankje én een manicure met korting!

 

Een manicure by OPI  is bij Pure Cosmetics Haarlem veel meer dan alleen een treatment aan de handen en nagels. Veel van onze vaste klanten zien de manicure tevens als een gezellig moment om zichzelf te vertroetelen. En hoe leuk is het dan om dat samen met je vriendinnen te kunnen doen?

 

Hapje en drankje

Met deze actie, die mogelijk is op de donderdagen en vrijdagen, maken we er voor u een feestje van. Ten eerste krijgen u en uw vriendinnen per persoon 5 euro korting op een manicure naar keuze. Bovendien verhogen we de gezelligheid door het gratis aanbieden van een hapje en een drankje. Komt u in de ochtend, dan zorgen we bijvoorbeeld voor koffie met bonbons. En schuift u liever later op de dag aan? Dan kunt u tijdens de manicure proosten met Prosecco en genieten van olijven. Gezellig hè!

 

Korting op alle manicures

De korting van 5 euro is geldig op alle manicures uit ons arsenaal. En willen u en uw vriendinnen gezellig bij elkaar zitten? Let dan op dat u maximaal met 4 personen tegelijk afspreekt. Anders kunnen we namelijk niet garanderen dat u allemaal aan dezelfde tafel kunt zitten.

 

Reserveren

Wilt u gebruik maken van ons speciale manicure-arrangement voor vriendinnen? Neem dan contact op met Pure Cosmetics Haarlem. Dan plannen wij uw komst in en zorgen wij tevens dat uw hapje en drankje klaarstaat! We zien u graag in onze beautysalon aan de Drossestraat 16 en kom samen gezellig genieten!!

27 januari 2016 | Actie, Manicure, Voorpagina, Website | 0

Comments are closed.

UA-7870337-1