menu close menu

Topactie: u krijgt La Colline product t.w.v. 139 euro cadeau!

 

La_Colline_CMAge_First_emulsie_actie
La Colline, ons topmerk in de anti-aging huidverzorging, heeft wederom een schitterende actie voor u. Bij aankoop van een Wash-off Cleansing cream en Modelling Biopeel, krijgt u tijdelijk de CMAge First emulsie ter waarde van liefst 139,00 euro van Pure Cosmetics Haarlem helemaal cadeau!

 

Het gebruik van de Wash-off Cleansing Cream en Modelling Biopeel, noemt La Colline ook wel ‘het begin van ware schoonheid’. Hoe u het optimale resultaat voor een prachtige huid kunt bereiken?

 

Wash-off Cleansing Cream

Ideaal voor uw gezichthuidsreiniging is om tweemaal per dag de Wash-off Cleansing Cream te gebruiken. Dit product is geschikt voor elk huidtype en kunt u zowel ‘s ochtends als ’s avonds op de huid aanbrengen. Het werkt verzachtend en kalmerend, zonder dat u een trekkerig gevoel ervaart. Na gebruik is uw huid weer fris en stralend. De aanschafprijs van deze Wash-off Cleasing Cream is 59,90 euro.

 

Modelling Biopeel

De Modelling Biopeel hoeft u vervolgens ‘maar’ tweemaal per week te gebruiken. Dit product van La Colline heeft een zachte gel/olie textuur. Het verwijdert overtollig talg, dode huidcellen en tevens oneffenheden. De Biopeel zorgt dankzij deze dieptereiniging voor een stralende teint en verzachte gelaatstrekken. De aanschafprijs van de Modelling Biopeel is 89,- euro.

 

CMAge First emulsie

De CMAge First emulsie is een ideaal verzorgingsproduct, dat u kunt aanbrengen op de goed gereinigde gezichts- en halshuid. Deze emulsie is geschikt om dagelijks in de ochtend en/of avond te gebruiken en op die wijze uw huid te beschermen en hydrateren. Hierdoor helpt u de zichtbare tekenen van huidveroudering te voorkomen. Omdat de CMAge First emulsie goed wordt opgenomen door uw huid, kunt u make-up of opvolgende producten erg gemakkelijk aanbrengen.

 

Tijdelijk cadeau

Deze zeer waardevolle CMAge First emulsie van 139,00 euro krijgt u van ons dus helemaal gratis als u een Wash-off Cleansing en een Modelling Biopeel aanschaft. Let op: deze actie is slechts tijdelijk en loopt maximaal totdat in september 2016 de nieuwe nieuwsbrief van Pure Cosmetics Haarlem uitkomt. Dus kom snel naar de Drossestraat 16 en neem uw CMAge First emulsie gratis mee! Want er geldt wel: op = op!!

29 juni 2016 | Actie, anti-aging, Voorpagina, Website | 0

Comments are closed.

UA-7870337-1