menu close menu

Mooie wenkbrauwen via verven, epileren, harsen, henna of brow mapping

 

Wenkbrauwen vormen een belangrijk onderdeel van je totale uitstraling en look. Daarom verzorgt Pure Cosmetics Haarlem ook graag dit deel van je gezicht. Zo kun je bij ons terecht voor verven, epileren of harsen, henna en ook de populaire brow mapping methode.

 

5 kleuren Henna

Als de wenkbrauwen hun ideale shape hebben, gebruiken we henna. Deze stof bevat alles om de wenkbrauwen professioneel te verven. De henna levert namelijk een langdurige en natuurlijke kleur. De verf is gemengd met pure witte henna, wat zorgt voor een mooie substantie. Deze kleur blijft langer zitten dan normale verf. Bovendien kleurt het waar nodig ook de huid mee. Daarom is henna uitermate geschikt om superstrakke wenkbrauwen mee te maken. De henna blijft ongeveer vier weken zitten en het vervaagt netjes. De eerste twee weken kan het ook op de huid blijven zitten, waardoor de gaatjes in de wenkbrauwen opgevuld kunnen worden. De duur hiervan is afhankelijk van uw huidtype. De eerste dagen kan de henna op de wenkbrauw wat donker uitvallen. Maar dat is na 1 à 2 dagen verdwenen. Bij de henna kunt u kiezen uit 5 verschillende tinten, waardoor u altijd de best bijpassende kleur kunt kiezen.

 

Brow mapping

Brow mapping (zie de grote foto boven) is de nieuwste methode die gebruikt wordt voor het uitmeten van de wenkbrauwen. Met speciale meet-tools worden op basis van verschillende punten in het gezicht lijnen getrokken. Deze lijnen geven uiteindelijk inzicht in de vorm van de wenkbrauw, die precies bij het gezicht past.

Wenkbrauwen verven

€ 12,-

Wenkbrauwen epileren of harsen

€ 12,-

Wenkbrauwen epileren of harsen + verven

€ 20,-

Wenkbrauwen epileren of harsen + henna

€ 25,-

Brow mapping methode zonder verven

Knippen, harsen/epileren, zonder verf.
€ 20,-

Brow mapping methode met verven

Knippen, harsen / epileren, verven van de wenkbrauwen.
€ 30,-

Brow mapping methode met henna

Knippen, harsen /epileren, verven met henna.
€ 35,-

Deel dit:

UA-7870337-1