menu close menu

Wimperextensions bij Pure Cosmetics Haarlem: sensuele wimpers met mascaralook!

 

Wimperextensions geven u die geweldige killer-look! Dus kom snel naar Pure Cosmetics Haarlem voor deze verleidelijke, lange wimpers. Zeker nu wij sinds kort voor u  het nummer 1-merk Lash eXtend gebruiken!

 

Deze Finest Quality Eyelashes van Lash eXtend zijn kwalitatief zeer hoogwaardige wimpers. De zachte en flexibele lashes zijn handgemaakt van Koreaanse  PBT vezels, waarbij een sterke coating zorg voor een prima afwerking.

 

Wimperextenions

Wimperextensions is de nieuwe, wereldwijde trend op het gebied van beauty. Het zijn kleine haartjes, die op de wimpers worden geplakt. Daardoor worden uw wimpers verlengd en zien ze er veel voller uit. De Lash eXtend wimperextensions zijn ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken, maar tóch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange, volle wimpers waar elke vrouw van droomt.

 

Wimperextensions_Lash_Extend_Haarlem_Pure_Cosmetics_300_breed

 

 

One by one techniek

De wimperextensions zorgen voor een mooi resultaat van een vollere, langere en natuurlijke oogopslag. Het zijn géén valse wimpers, zoals de wimpers die op een bosje bij elkaar zijn geknepen. Pure Cosmetics Haarlem doet namelijk alleen de zogenoemde one by one techniek. Wij brengen de wimperextensions hierbij 1 voor 1 op uw natuurlijke wimpers aan. Dit resulteert in een mooie, natuurlijke oogopslag; iedere dag weer.

 

Speciale training

Alle medewerkers van Pure Cosmetics Haarlem hebben een speciale training gevolgd om de wimperextensions te kunnen aanbrengen. Het is namelijk een heel secuur klusje. ‘De extensions worden één voor één op de eigen wimperhaartjes bevestigd. Dat gebeurt met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde wimperlijm’, leggen Danielle en Isaura uit. ‘We plakken ongeveer 100 haartjes per oog. We beginnen buiten en werken dan naar de binnenkant toe. Omdat elke wimper een andere lengte heeft, gebruiken we ook verschillende extension-lengtes. Je moet het heel geconcentreerd aanbrengen. De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.’

 

 

Opvullen

De set wimpers blijft ongeveer twee à drie weken mooi. ‘Als u dan bij Pure Cosmetics Haarlem terugkomt, kunnen wij voor u de ‘lege’ haartjes opvullen met een nieuwe wimperextension. Zodat de mooie look weer helemaal terugkomt. Na ongeveer vijf weken zijn de extensions uitgewerkt. Dan adviseren we om een compleet nieuwe set aan te brengen.’

 

Als een wondermascara

Het effect van wimperextensions moet u eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit; alsof u met lange wimpers bent gezegend of een wondermascara hebt gebruikt. ‘Begin je er eenmaal aan, dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.’

 

Perfect op vakantie

Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers, zonder mascara maar wel met de mascaralook! Dankzij wimperextensions wordt u elke morgen wakker met zwoel omlijste ogen.

 

Tarieven:

Aanbrengen nieuwe set Lash eXtend wimperextensions (duur behandeling circa 2 uur): € 80,-

 

Opvullen wimpers na 2 weken: € 29,50

 

Opvullen wimpers na 3 weken: € 39,50

 

Na 4 à 5 weken zijn de wimperextensions uitgewerkt. Pure Cosmetics Haarlem adviseert u dan een nieuwe set te laten aanbrengen.

 

Afspraak maken

Wilt u ook prachtige wimperextensions? Neem dan direct contact met Pure Cosmetics Haarlem op en wij plannen u graag in. Kom snel bij ons langs op de Raaks 26. Want u wilt toch ook die killer-look?

Deel dit:

UA-7870337-1