menu close menu

Richtlijnen in onze salon voor uw gezondheid en veiligheid

 

Onze deuren zijn vanaf 12 mei 2020 weer geopend. Met een lach en een goede dosis enthousiasme gaan ook wij weer aan de slag. Ook met de nieuwe maatregelen. We begrijpen dat het anders gaat zijn dan dat u normaal van ons gewend bent. Maar we verzekeren u, dat de kwaliteit van onze behandelingen en uw veiligheid altijd voorop staat.

 

Om de gezondheid en veiligheid van u en ons te waarborgen, werken wij volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nageleefd binnen onze salon en de belangrijkste punten willen we graag vooraf mededelen.

 

• Heeft u klachten als neusverkoudheid, keelpijn, kortademigheid, hoesten of verhoging (koorts)? Blijf dan thuis en meld u tijdig af! Ook als er iemand anders in uw huishouden één van deze klachten heeft, blijf ook dan thuis.

 

• Wij werken uitsluitend op afspraak. De afspraak is speciaal voor u en ook alleen voor u. Zorg daarom dat u alleen naar de afspraak komt.

 

• We werken met beschermingsmiddelen zoals mondkapje en handschoenen. Na elke behandeling wordt de werkplek helemaal gedesinfecteerd. Wij gebruiken hier UV-C licht voor, om onze spullen en tafels extra te desinfecteren.

 

• Desinfectie met UV-C: UV-C licht is in staat om water, lucht en oppervlakken te desinfecteren. Micro-organismen worden zeer effectief onschadelijk gemaakt, zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Geur, kleur en smaak veranderen niet, evenals de watersamenstelling op zich. Het is eigenlijk heel simpel: micro-organismen worden ‘afgedood’, zelfs micro-organismen die resistent zijn tegen chloor-, antibiotica of organische biociden.

 

• Onze voordeur zit op slot, zodat we u persoonlijk kunnen ontvangen en om te vragen of u klachten heeft. Het kan ook zijn dat we u vragen om even te wachten, zodat we een ieders veiligheid kunnen waarbogen.

 

• We vragen u om bij binnenkomst de aanwijzingen die aangegeven staan, strikt te volgen. Zoals zelf uw eigen jas op te hangen, uw handen te wassen en af te drogen met wegwerppapier.

 

• Wij maken geen gebruik van een wachtruimte, kom daarom ook precies op tijd. Eerder komen op uw afspraak heeft geen zin. Wij boeken extra tijd tussen klanten om het aantal klanten in de salon te minimaliseren, zodat u niet te veel in contact komt met andere klanten. Helaas zullen we daarom ook strikter moeten handelen op te laat komen. Bent u 10 minuten te laat, zijn wij helaas genoodzaakt om de afspraak te laten vervallen.

 

• U kunt uw eigen mondkapje meenemen, maar u kunt er ook één bij ons aanschaffen voor € 1,50.

 

• U dient uw Gelcolor thuis zélf te verwijderen. Deze richtlijn moeten wij helaas hanteren, vanwege het aantal mensen dat in de salon aanwezig mag zijn.

 

• Voor een pedicure met nagellak dient u slippers mee te nemen, omdat u niet bij ons in de winkel kunt wachten tot de teennagels droog zijn. Wij willen graag iedereen helpen, maar er mogen maar een x-aantal klanten in de salon tegelijk aanwezig zijn.

 

• Mocht u uw slippers vergeten zijn, kunt u ook slippers bij ons kopen voor € 1,50.

Deel dit:

 

 

UA-7870337-1